Kayacan Ak Parti’ye Döndü, rozeti Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı

AK Parti’ye geçmek için İl Başkanlığına başvuru yapan Bolvadin’in bağımsız Belediye Başkanı FatihKayacan’ın müracaatı AK Parti Genel Merkezi tarafından kabul edildi. Rozetini de bugün AK Parti grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.

Bolvadin ilçesinin bağımsız Belediye Başkanı Fatih Kayacan AK Parti’ye geçti. Rozetini de bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.

AK Parti’nin belediye sayısı 35’e çıktı

Başvurusunu değerlendiren AK Parti Genel Merkezi, Kayacan’ın geçişine onay vermesi ile birlikte Afyonkarahisar İl Genelinde 34 olan belediye sayısı 35’e yükseldi. Toplantıya İl Başkanı Hüseyin Sezen ile birlikte, milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan katıldı.

Daha önce İl Başkanlığına talepte bulunan Kayacan’ın müracaat dosyası, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen ve milletvekillerinin istişareleri neticesinde değerlendirilmek üzere AK Parti Genel Merkezine gönderilmişti.

Editör: Haber Merkezi