Kartal Hukuk Danışmanlık Avukatlık Ofisinin açılışı yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Fahri Fevzi Kartal’ın, Kartal Hukuk Danışmanlık Avukatlık Ofisi’nin açılışına katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Av. Fahri Fevzi Kartal’ın İmaret Camii karşısı adresinde bulunan Kartal Hukuk Danışmanlık Avukatlık Ofisi düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine; MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın yanı sıra, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve il yönetimi, Merkez ilçe yönetimi, Belediye ve İlçe Başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, Ülkü Ocakları İl Temsilcisi Oğuz Kağan Diler, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, hukukçular ve çok sayıda davetli katıldılar.

Açılış kurdelesi dualarla kesildi

Kartal Hukuk Danışmanlık Avukatlık Ofisi’nin açılış kurdelesi dualarla kesildi. Kurdeleyi; Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan, Ülkü Ocakları İl Temsilcisi Oğuz Kağan Diler, Av. Fahri Fevzi Kartal birlikte kestiler. Kartal Hukuk Danışmanlık Avukatlık Ofisi’nin hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileyen Kartal “Benim için çok mutlu bir gün. Mutlu ve heyecanlıyım. Hukuk ofisimizin açılış töreninde uzaktan ve yakından gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah biz Türk hukukuna katkı sağlamak adına bundan sonraki süreçte elimizden geleni fazlasıyla yapma gayretinde olacağız.”

Editör: Haber Merkezi