KARŞIYAKA YAZ ETKİNLİKLERİ TAMAMLANDI

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından İlim Yayma Cemiyeti’ne tahsis edilen Karşıyaka Bilgi Evi Yaz Okulunu bir dizi etkinlikle tamamladı.

120 Erkek, 160 Kız öğrenciye hizmet veren Bilgi evinde 7 bay ve 13 bayan Hoca görev üstlendi.

Öğrencilere Kuran-ı Kerim öğretilmesinin yanında Halı saha turnuvaları, tiyatro gösterimi, piknik ve il içi geziler de yapıldı. Öğrencilerimiz hocalarının gözetiminde dönem sonu programı hazırladılar.  Kur’an-ı Kerim ve Yüce meali ile başlayan program İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ali Zenkin’in açılış konuşmasıyla devam etti. Öğrencilerin Kısa Sureleri okumaları, ilahi ve ezgileriyle devam eden program, Kırk hadis ve Esma’il Hüsna, şiirler ile şenlendirildi.

 Programın sonunda kızların kurs birincisi Sevgi Karakaya’ya İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ali Zenkin tarafından, Erkeklerin kurs birincisi Serkan Uslu’ya  İlim Yayma Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ahmet BALI tarafından hediyeleri takdim edildi. Ayrıca sınıf birincisi, ikincisi ve üçüncülerine de çeşitli hediyeleri takdim edildi. Kurslara katılıp dereceye giremeyen öğrencilere de kitap hediye edildi. Yoğun bir katılımın gözlendiği program sonunda velilerin ve çocukların memnuniyeti gözlerinden okunuyordu.

Editör: Haber Merkezi