Kariyer Atölyesinin İlk Dersi Başkan Zeybek'ten

Girişimci Genç Liderler Derneği, Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) genel çağrı döneminde yaptığı başvuru neticesinde Gençlik ve Spor tarafından destek alan 'Lider Kitap Kahve' projesi kapsamında Kariyer Atölyesi'nin açılış dersi Afyonkarahisar Belediye başkanı Mehmet ZEYBEK tarafından yapılacak.

Girişimci Genç Liderler Derneği, Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) genel çağrı döneminde yaptığı başvuru neticesinde 'Lider Kitap Kahve' projesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından destek alan projeler arasına girmişti. Bu kapsamda faaliyetlerine pandemi nedeniyle kısıtlı şekilde başlayan ve devam eden dernek Kariyer Atölyesi (Tema: Girişimcilik ve İletişim) programını başlatıyor.

Lider Genç Kitap Kahve Projesinin kapsamında proje yürütücüsü kurum Girişimci Genç Liderler Derneği 7 haftalık ve alanında uzman 7 farklı ismin katılacağı eğitim programına 25 Mayıs 2021 Salı Günü itibariyle başlıyor.

7 haftalık program kapsamında gençlere ücretsiz katılım sertifikası da verecek olan dernek sosyal medya hesaplarında bulunan başvuru formunu dolduran gençlerin tüm eğitimlere ve derslere katılımını ücretsiz sağlıyor.

Bu kapsamda 25 Mayıs 2021 17.00'da başlayacak olan programda Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK tarafından 'Şehir ve Gençlik' konulu ders verilecek. Pandemi koşulları nedeniyle çevrimiçi gerçekleştirilecek olan programa, kayıt yaptıran gençlerin katılımı bekleniyor. Derse katılım için derneğin sosyal medya hesaplarında bulunan başvuru formunu doldurmak yeterli oluyor.

Girişimci Genç Liderler Derneği Başkanı Behlül BEŞEN yaptığı değerlendirmede 'Öncelikle projemize ve gençlere her daim destek veren belediye başkanımız başta olmak üzere tüm yerel yöneticilere teşekkür ediyoruz. Bakanlığımız Afyonkarahisarımızın sayılı gençlik STK larından olan derneğimize verdiği destek sayesinde ekip ruhunun oturmuş olduğu, organizasyonel kapasitesi gelişmiş olan Girişimci Genç Liderler Derneği'ne olan güvenini bir kez daha göstermiş oldu. Elbette bu yolda beni hiç yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerimiz Volkan ERGİN, Gizem BÜYÜKKALAYCI, Orhan ESER, Ali ÖZER, Saliha SARGIN ve Elvin Kübra KARAKAYA ile gönüllü ekiplerimize teşekkür ediyoruz' dedi.

Editör: Haber Merkezi