Karataş, “Afyonkarahisar büyüyor ama umutlar giderek yok oluyor.”

“Afyonkarahisar sözde büyüyor ama, gençlerimizin, asgari ücretli çalışanların, memurların umutları giderek yok oluyor.''

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş Başmakçı ve Evciler’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Başmakçı’da Mahalle Temsilciliğinin açılışını gerçekleştiren İl Başkanı Beytullah Karataş ve beraberindeki heyet açılışın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Vatandaşların ciddi bir ekonomik darboğazda olduklarına dikkat çeken Karataş iktidarın bugüne kadarki yaptıklarıyla problemlerin sebebi olduğu için problemleri çözemeyeceğini söyledi.

Karataş ayrıca şunları söyledi;

Başmakçı’da hemşehrilerimizin yoğun ilgisiyle beraber Saadet Partimizin mahalle temsilciliğinin açılışını gerçekleştirerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Her hafta en az iki ilçemizde teşkilat çalışmalarımız vesilesiyle hemşehrilerimizle buluşuyor onların sıkıntılarını dinleme ve çözüm önerilerimizi ifade etme fırsatı buluyoruz. İktidar partisi vekillerinin ilçelerine gelip sadece bir kahveyi ziyaret ederek ardından hemen ilçeyi terk ettiklerini söylüyorlar. Tüm Türkiye’de olduğu gibi bu Başmakçı ve Evciler’de de gelir adaletsizliği ve eşitsizliğin, yoksulluğun, fakirleşmenin giderek büyüdüğünü görüyoruz.

Türkiye ve Afyonkarahisar sözde büyüyor ama ne hikmetse milletimizin kursağından geçen ekmek her geçen gün küçülüyor.

Türkiye ve Afyonkarahisar sözde büyüyor ama insanların yaşam kalitesi düşüyor.

Türkiye ve Afyonkarahisar sözde büyüyor ama emeklilerin, gençlerimizin, asgari ücretli çalışanların, memurların umutları giderek yok oluyor.

Türkiye ve Afyonkarahisar büyüyor ama insanlar her geçen gün daha da artan bir borç yüküyle yaşıyor.

Her geçen gün bizi daha da güçsüz durumda bırakan, geleceğe dair umutlarımızı, ülkeye dair beklentilerimizi derinden sarsan hayat pahalılığının en büyük sebebi; liyakat, istişare, devlet kurumsallığı ve güvenin ortadan kalkmış olmasıdır.

Yaşadığımız ekonomik kriz, çözümü olmayan bir ekonomik kriz değildir. Ancak bu çözümü ortaya koyacak bir hükümet iradesi kalmamıştır.

YENİ BİR TÜRKİYE MÜMKÜN!

Tüm bunlara rağmen biz bu krizden çıkışın mümkün olduğuna inanıyoruz ve çıkış yollarını biliyoruz. Zira krizi meydana getiren nedenleri tüm milletimiz gibi üzülerek müşahede ediyoruz.

Krizden kurtulmamızın ilk adımı bizi bu derin krize ve yoksulluğa sürükleyen Cumhur İttifakı ortaklığındaki hükümetten kurtulmamız olacaktır.

Büyük bir müjde olarak duyurdukları her pakette ekonomiyi daha da çıkmaza sürükleyen, söz verdikleri hedefleri bir türlü tutturamayan bu iktidar kendisiyle birlikte ülkemizi de yorar hale gelmiştir.

İşte bu nedenle biz Saadet Partisi olarak; liyakatin, ehliyetin, şeffaflığın ve özgürlüklerin yeniden norm haline geldiği; güçlü bir meclisin, bağımsız bir yargının, temel hak ve özgürlükleri güvence altına alan yasal zeminin inşa edileceği yeni bir Türkiye vaat ediyoruz.

BİZ BU YENİ TÜRKİYE İÇİN HAZIRIZ VE TÜM GAYRETİMİZLE BUNUN İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

İnsanların geçim derdiyle değil yeni umutlarla güne başladığı, fiyatı bir önceki güne göre artan ürünler karşısında cebindeki paraya bakmak zorunda kalmadığı, kendisi ve çocukları için karamsarlığa kapılmadığı, sofrasındaki ekmeği azaltmak zorunda olmadığı bir Türkiye hayal ediyoruz.

İnsanca yaşamın ve adil bir düzenin olduğu bu Türkiye’yi hep birlikte kuracağımıza ve bu karamsar günleri acı hatıralar olarak geçmişte bırakacağımıza inanıyorum.

Tüm bu yaşananları geride bırakırken, geleceğe emin adımlarla yürüdüğümüz bu yolda milletimizin azmi ve kararlığıyla daha da güçlü olacağız.

...

Editör: Haber Merkezi