Karar Gazetesi Yazarı Mete Yarar’dan ziyaret

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Karar Gazetesi yazarı ve güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar’ı makamında kabul etti. Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Gençlik Vakfı, Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı, Sosyal Birlik ve Fikir Kulübü, AKÜ Yönetim Siyaset Topluluğu, Yeniler Kulübü işbirliği ile bugün akşam (9 Nisan Pazartesi) saat 19:30’da Rehberlik ve Araştırma Merkezinde (eski Halk Eğitim Merkezi) ‘Her Yönüyle Afrin Harekatı’ isimli konferans verecek olan Karar Gazetesi yazarı ve güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, Başkan Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, Mete Yarar’ı Afyonkarahisar’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Mete Yarar ise ilimizde konferans verecek olmaktan mutlu duyduğunu ifade etti. Afyonkarahisar’ı çok beğendiğini dile getiren Yarar, misafirperverliğinden dolayı Başkan Çoban’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarete Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu ile AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Okan Özdemir ve beraberindeki heyet katıldı.

Editör: Haber Merkezi