KARAER’E ZİYARETLERİNDE KADIN SEÇMENDEN YOĞUN İLGİ

MHP Afyonkarahisar Milletvekili AdayıSelcen Karaer seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini Bolvadin Perşembe pazarında ve Bolvadin şoförcü esnafıyla devam ettirdi. Karaer’e özellikle kadın pazarcılar tarafından gösterilen ilgi görülmeye değerdi.

Seçim çalışmaları kapsamında aralıksız çalışan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayları seçime sayılı günler kala çalışmalarını daha da yoğunlaştırdı. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer’de çalışmalar kapsamında Bolvadin Pazar esnafı ve şoförcü esnafıyla bir araya geldi. Ziyaretlerde vatandaşların mevcut durumdan şikâyetçi oldukları özellikle ekonomi, terör konusunda sitemleri dikkat çekerken, Karaer’de terör konusunda parti olarak izleyecekleri politikadan bahsetti.

TÜRK YARGISI ÖNÜNDE HESAP VERİP CEZALARINI ÇEKECEKLER

Karaer terör konusuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarında şunları ifade etti; “Milli bütünlüğümüzü hedef alan ve “çözüm” rezaleti altında yürütülen müzakereye son verilerek ihanet süreci tamamen bitirilecektir” diyen Karaer; “Türkiye’nin her noktasında huzur ve güven yeniden ve kalıcı bir şekilde tesis edilecektir. Bu amaçla, öncelikle her türlü terörün kökü süratle kazınacak, ülkemize tehdit oluşturan içeride ve dışarıdaki terörist unsurlar etkisiz hale getirilecek, hainlerin mutlaka Türk yargısı önünde hesap vermeleri sağlanacaktır. Teröre ve teröriste yataklık eden, hamilik yapan, destekleyen, arka çıkan, göz yuman, açık ya da gizli işbirliği içinde olan, her türlü kaynak sağlayan, sempati besleyen bütün kişi, kurum, kuruluş, kesim, topluluk, cemaat ve benzeri unsurlar yargı önüne çıkarılacak ve ihanet sürecindeki payları ölçüsünde cezalarını göreceklerdir” dedi.

TERÖRİST OLUŞUMLARI KORUYANLARDAN HESAP SORULACAK

Karaer, terörist oluşumları koruyanlardan destek verenlerden hesap sorulacağını söylerken şöyle devam etti; “Çözüm süreci zaafa uğramasın diyerek PKK’nın güçlenmesine, lojistik ve ikmal kanallarının çalışmasına izin veren, eli silahlı teröristlere müdahale etmeyen, silah, mühimmat ve militan yığınağı yapmasına seyirci kalan, terörle mücadeleyi ağırdan alan ihanet içindeki kamu görevlileri ve siyasiler hakkında hukuki işlemlerin başlatılması sağlanacaktır” dedi.

MİLLETİMİZ TERÖR BELASINDAN KURTARILACAK

Terörü ve şiddeti bir yöntem olarak benimseyen ve amacına ulaşmak için bunları meşru gören anlayışı, Türkiye Cumhuriyetinin bekasına, milletimizin huzuruna, güvenliğine ve insanlığa ciddi bir tehdit olarak görmekte olduklarına vurgu yapan Karaer; “Terörü, insanımızın can ve mal güvenliğini, milli birliğimizi,  demokrasimizi ve ekonomik gelişmemizi tehdit eden en büyük tehlike olarak kabul eden Partimiz, terörle mücadeleyi hiçbir şartta ihmal edilmemesi gereken milli bir politika olarak ele alacaktır. Bu kapsamda terör belasından ülkemizi kurtarmak için etkili, sonuç alıcı ve çok boyutlu politikalar uygulanacaktır. Günlük siyasî kaygılardan arındırılmış uzun vadeli ve istikrarlı millî ve etkin bir terörle mücadele politikası geliştirilecek ve uygulanacaktır” dedi.

 

 

TERÖRLE MÜCADELEDE VATANDAŞLA TERÖRİST BİRBİRİNDEN AYRILACAK

Karaer, Terörle mücadele “top yekün mücadele” olarak ele alınacağını belirtirken; “Terörle ve teröristlerle etkin bir şekilde mücadelede edilirken, vatandaşların can ve mal güvenliği öncelikle temin edilecek ve zarar görmelerine fırsat verilmeyecektir. Terörle mücadele sırasında haksızla haklı, suçsuzla suçlu ayırt edilecek ve mücadele hukuk devletinin yöntemleriyle kararlı bir şekilde sürdürülecektir. Terörün bitirilmesi için devletin güvenlik güçleriyle meşru zeminlerde ve tüm ülke sathında etkili bir mücadele verilecektir. Terörle mücadelede teknolojik imkânlardan en ileri düzeyde yararlanılacak ve istihbarat ağının güçlendirilmesi sağlanacaktır” ifadelerini kullandı.

TERÖRÜ DESTEKLEYEN İÇ VE DIŞ UNSURLARLA ETKİN MÜCADELE EDİLECEK

Karaer, ayrıca ülkemizde terörü destekleyen iç ve dış unsurlarla etkin bir mücadele sergileyeceklerini söylerken; “Terörü ve teröristi övmek, teröristi vatandaşın temsilcisi olarak göstermek, terörist taleplerini vatandaş talepleri olarak takdim etmek, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü tehdit eden siyasi bölücülük yapmak, etnik ve dini tahriklerde bulunarak teröre suni bir taban oluşturmaya çalışmak terörü destekleyici eylemler olarak değerlendirilecektir. Siyasi, lojistik ve finans boyutu itibariyle terörün uluslararası desteklerine karşı etkili tedbirler alınacaktır. Teröre finansman desteği sağlayan uyuşturucu, akaryakıt, insan kaçakçılığı ile etkili mücadele edilecektir. Terör kartını Türkiye’ye karşı bir tehdit aracı olarak kullanan ve milli birliğimizi hedef alan tahriklerde bulunan unsurlara karşı etkili bir caydırıcılık icra edilmesi için bütün imkânlar kullanılacaktır” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi