KARAER: “AFYON KADININI MECLİS’TE TEMSİL ETMEK İSTİYORUM”

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nden 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimler için Afyonkarahisar’dan başvuran tek kadın milletvekili aday adayı olan mimar Selcen KARAER, ülkenin geçtiği bu zor süreçte sessiz kalmamak, kayıtsız kalmamak ve ülkenin bu zor süreçten çıkarılması hususunda üzerlerine düşeni yapmak, taşın altına elini koymak için aday adayı olduğunu ifade etti.

 

Yazılı bir açıklamada bulunan KARAER; "7 Haziran seçimleri öncesinde aday adayı tanıtımızı bir bayram havasında yapmıştık. Parti binamız insanları almamıştı. Ancak son günlerde ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Vatanımızın evlatları bu topraklar için birer birer hain pusularda şehit düşüyor. Bu nedenle partimiz bu seçimde aday adaylarımızın tanıtım programını sade bir şekilde yapmayı uygun gördü. Analar ağlarken, içimiz kan ağlarken temaşa yapmak bize yakışmazdı. Seçim bu yaşananların hesabının sorulması için önemli bir fırsat. Bu nedenle hem acımızı yaşayacağız, hem de bizi bu duruma getirenlerden hesap sormak için sandığa başvuracağız" dedi. Bu zor süreçte önemli bir sorumluluk örneği göstererek partilerinden milletvekili aday adayı olan 13 dava arkadaşına teşekkür ederek sözlerini devam ettiren Karaer; "Türkiye sevdalısı arkadaşlarımız bireysel sorumluluk alarak ülkemizin geçtiği bu süreçte, üzerlerine düşeni yapmak için aday adayı oldular. Böyle zor bir süreçte bu sorumlulukları aldıkları için kendilerine teşekkür ediyorum."diye konuştu.

 

'ARTIK YETER DİYORUZ'

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı mimar Selcen KARAER; "Son zamanlarda ülkemiz çok zor bir süreçten geçmekte. Her gün artan terör olayları ile ortam gerilerek ortalık kan gölüne dönüştürülmektedir. Son bir buçuk ayda teröristler tarafından 118 asker ve polisimiz şehit edilmiştir. Gencecik evlatlarımız toprağa düşmüştür. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dilerken yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Her şehit haberi geldiğinde ‘artık yeter’ diyoruz. MHP teşkilatı olarak Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in yolunda ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde olduğumuzu bütün dava arkadaşlarımıza söylemek istiyoruz."dedi. 

 

'OTURUP SEYRETMEKLE OLMUYOR, DAHA ÇOK SORUMLULUK ALMALIYIZ'

Ülkemizde terör ve kaos ortamı mevcut. Bu süreçte milli birlik ve beraberliğimiz daha çok önem taşıyor. Daha çok birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor. Bu manada bireysel sorumluluk hissederek hem mimar hem de kadın kimliğimle Afyonkarahisar'ımıza, vatanımıza, milletimize, partimize, davamıza, katkı sağlayacağımı düşünerek aday adayı olmak istedim. Milli mücadelede destan yazan Afyonkarahisar kadınını Yüce Meclis’te temsil etmek istiyorum. Bugün ülkemiz maalesef milli mücadele dönemine benzeyen bir sıkıntı içerisindedir. Bugün dünden daha fazla analar ağlıyor, ciğerlerimiz yanıyor. Buna bir son vermek gerektiğini düşünüyorum. Sözün bittiği yerdeyiz. bundan sonra yapacağımız tek şey çalışmak, çalışmak, çalışmak. Erkeklerimiz kadınlarımız zaten çalışıyorlar ama ben kadınlarımıza daha fazla sorumluluk düştüğünü düşünüyorum. bizim daha fazla sorumluluk almamız lazım. Daha fazla fedakarlık yapmamız lazım. Oturup seyretmekle olmuyor."diye konuştu.

 

'TEK ÇARE MHP'

İlkelerinden taviz vermeyen tek parti Milletçi Hareket Partisi'dir. Mensubu olmakta benim için bir onurdur. Açılım ve çözüm bahaneleriyle ülkeyi kaosa sürükleyen iktidarın kredisi tükenmiştir. Terörle mücadelede sınıfta kalan, üretimi sıfır noktasına getiren, milli şuuru zayıflatmak için elinden geleni yapan, andımızı kaldıran, yerli malına kıymet vermeyip, ithal mala kıymet veren, Türk lirasının değer kaybetmesine neden olan bu iktidarın yönetiminde yaşamak ülkemizin kaderi olamaz. Buna dur demek için biz mücadelemizi sürdüreceğiz."diyerek sözlerini tamamladı.  

 

Editör: Haber Merkezi