KAR BİTTİ CADDELER YIKANIYORI
 
            Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, yoğun kar yağışına bağlı olarak kirlenen yollar yıkanmaya başlandı.
 
            Uzun süredir ilimizi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle kirlenen ana cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları  başladı. Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda, kar yağışına bağlı olarak kirlenen yol ve kaldırımlar, İtfaiye Müdürlüğü'nün sağladığı araç desteğiyle yıkanıyor.
 
Tüm ana arterler yıkanacak
 
          Tuz Pazarı Caddesinden başlatılan temizleme çalışmalarının şehrin tüm ana arterlerinde uygulanacağı ve hedeflenen bölgeler temizleninceye kadar çalışmaların devam edeceği bildirildi.
 
         Gece yarısından itibaren başlayan çalışmalarda Ordu Bulvarı ve Anıtpark önü ile birlikte, Kurtuluş, Ambaryolu, Uzun Çarşı, Bankalar, Milli Birlik, Tuz Pazarı ve Bedesten civarı tamamen yıkandı. Hava şartlarının el verdiği ölçüde Yeşilyol, Gazlıgöl Caddesi, Dumlupınar 2. Cadde ve benzeri diğer ana arterlerin temizliğine yine devam edilmesi planlanıyor. Afyonkarahisar halkına daha temiz ve sağlıklı bir ortam sunabilmek amacıyla yapılan yol temizleme çalışmalarında, 10'ar kişiden oluşan iki ayrı ekip görev alıyor.
 
Editör: Haber Merkezi