“Kapımız da Gönlümüz de Halkımıza Sonuna Kadar Açık”

Sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek talep önerilerini dinleyen AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, hafta sonu da kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla buluştu. Her biri ile ayrı ayrı görüşen Sezen, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Kapımız da gönlümüz de halkımıza sonuna kadar açık” dedi. Sezen sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullandığını ifade etti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, randevu talep eden vatandaşlarla bir araya geldi. Her biri ile ayrı ayrı özel görüşen Sezen, dertlerini dinledi, sorunlarının çözümü için gerekli kurum ve kuruluşların yetkilileri ile görüştü.

“Kapımız da gönlümüz de açık”

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Başkan Sezen, “Halkın içinde, halkın birebir derdini dinleyen bir başkanım. Mahalle ziyaretlerimizde ve vatandaşlarımızın randevu günlerinde bire bir görüşmelerle vatandaşın birçok derdine derman oluyoruz. Kapımız da gönlümüz de halkımıza sonuna kadar açık. Biz burada hiçbir vatandaşımızı da ayırmıyoruz. Vatandaşımızın derdi, bizim derdimiz. Vatandaşımıza hükümetimizin hizmetlerimizi aktarmak ve halkımızın sorunlarına en kısa çözüm bulabilmek adına yaptığımız görüşmelerden büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

“Sosyal medyayı da aktif kullanıyor”

Sorunları anında çözmek için sosyal medyayı da etkili bir şekilde kullandığını kaydeden Sezen, “Gelen mesaj ve yorumlara bizzat cevap veriyorum ve bu sayede hemşehrilerimizin sıkıntılarını en aza indirgiyor ya da ortadan kaldırıyoruz. Devir teknoloji devri. Haliyle hayat da günden güne dijitalleşiyor ve sosyal medya önemli bir konumda bulunuyor. Ben de bu noktada vatandaşlarımızın sosyal medyada bize ilettiği istek ve önerilere duyarlı oluyorum. Ben, vatandaşlarımızın yorum ve mesajlarına bizzat cevap veriyor ve bilgilendiriyorum” diye konuştu.

Sezen’i çok sayıda vatandaş ile birlikte STK temsilcileri de ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi