Kamu-Sen’den AGD’ye Ziyaret
Kamu-Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy ve Yönetim Kurulu üyeleri Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nin (AGD) yeni binasını ziyaret etti.
Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi ve Eğitim Sen Şube Başkanı Erol Özsoy, AGD’nin yeni sosyal tesislerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, sendika olarak sivil toplum örgütlerinin her zaman yanında yer aldıklarını söyledi. AGD’nin yeni hizmete giren sosyal tesisini çok beğendiğini kaydeden Özsoy, basın çalışanlarının birlik içinde olmasının faydalı bir çalışma olduğunu belirtti.
Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları da kapılarının her zaman tüm sivil toplum örgütlerine açık olduğunu söyledi. Tüm, görüş, öneri ve düşüncelere açık olduklarının altını çizen Abdioğulları, “Bizler basın mensubu olarak tüm siyasi partilere, sivil toplum örgütlerine kapılarımızı açtık. Her zaman ki eşit mesafemizi titizlikle koruyoruz. Basın toplantılarını, açıklamalarını, kongrelerini sosyal tesislerimizde yapabilirler. Kamu-Sen’in de etkili çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Ziyaretiniz bizleri memnun etmiştir.” dedi.
Editör: Haber Merkezi