Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol Vali Balkanlıoğlu'nu Ziyaret Etti.
 Vali İrfan Balkanlıoğlu, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığı görevini de yürüten Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Ziyaret sırasında konuşan Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, ilimiz sendikal hayatı hakkında bilgiler verirken Vali Balkanlıoğlu’nun nazik karşılamalarından ve tüm sivil toplum örgütlerine olduğu gibi sendikalara da vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu ise; “Memur sendikacılığı yeni bir oluşumdur. Son zamanlarda sendikalarımız memurlar adına başarılı çalışmalar sergiliyorlar. Çalışma arkadaşlarımızın haklarını en iyi şekilde savunuyorlar. Yani kamu kurum ve kuruluşların başını ağrıtan kuruluşlar gibi algılanan sendikalar, bilakis kurum çalışanlarına katkıda bulunuyorlar. Memurların moral ve motivasyonlarının iyi olması kurum içerisindeki verimlerinin de bir o kadar artmasını sağlamaktadır. Böylece hizmet kalitesi de artıyor ve kurumlar daha işler ve verimli bir hale geliyorlar” dedi.
Sosyal haklar konusunda sendikaların önemine değinen Vali Balkanlıoğlu; “Memurların bazı istek ve sıkıntılarına çok iyi bir şekilde karşılık veren sendikalar memurların haklarını korumak adına ve bazı eksiklilerin giderilmesi konusunda mesela yemek sorunu, çalışma sorunu ve bunun gibi sorunlara çözüm yolları üretiyorlar. Bunu yanında çalışma saatleri, mesai ücretleri ve izinler ne kadar memurları tatmin ederse çalışma performansı da o kadar artıyor. Bu konuda çalışmalar yürüten sendikalar memurlarla sürekli dayanışma halinde görev yapmaktadırlar. Bu anlamda sendikalar ücret sendikası değil de hizmet kalitesini artırmak yönünde, rehberlik hizmeti veriyorlar. Ben Kamu-Sen'in yeni seçilen yönetim kuruluna il başkanı Eğitim-Sen, Türk Eğitim-Sen ve diğer sendika başkanlarına görevlerinde başarılar diliyorum. Bizlerde Afyonkarahisar Valiliği olarak kendilerine her türlü konuda destek vereceğimizin sözünü vermek istiyorum” dedi.
Daha sonra Vali Balkanlıoğlu kendisini ziyaret eden sendika temsilcilerinin istek, talep ve sorunlarını dinledi.
Editör: Haber Merkezi