Kamp ve Karavan Alanına Yoğun İlgi

Türkiye’nin tek termal alt yapılı karavan alanı ve kamping alanı ise bu yıl da doldu taştı. Tamamen ücretsiz hizmetlerin sağladığı karavan alanında karavanseverler keyifli bir tatil geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in vizyon projelerinden olan Kamp ve Karavan alanı ziyaretçilerden tam not alıyor. Sadece yaz mevsiminde değil yılın her ayı ziyarete açık olan kamp ve karavan alanı tatilcilerin ve doğaseverlerin uğrak noktası haline geldi. Motofest’in başlaması ile birlikte kamp ve karavancılar hem tatil yapmanın hem de konserler ve etkinliklerin tadını çıkarmanın keyfine varıyor.

Afyon Motor Sporları Merkezi'nde kullanıma açtığımız Uluslararası standartlarda Türkiye'nin ilk kamp alanında su, elektrik, tuvalet, duş, mutfak, çamaşırhane, ütü odası bulunuyor. Bu hizmetlerin hepsi de tamamen ücret alınmadan veriliyor. Karavanları ile alanı dolduran seyehatseverler Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e sunduğu imkânlardan dolayı teşekkür etti. Alandaki hizmetlerin ve ilginin üst düzeyde olduğunu belirten karavancılar memnuniyetlerini ifade etti.

ZİYARETÇİLERDEN KAMP VE KARAVAN PARKIMIZA TAM NOT

Serinliği, huzur veren havası, termal otellere ve şehir merkezine yakınlığı ile termal imkânlara sahip tek karavan ve kamp alanımız kampseverlerin beğenisi topluyor. Kamp alanımız ise özellikler gençlerden yoğun ilgi görüyor. Çadırları ile alanı süsleyen gençler eğlenceli bir kamp dönemi geçiriyor. Hem çadır hem de karavan türü araçlar için de geniş alana sahip olan kamp alanımızda tatilciler; keyifli, stresten uzak, konforlu aynı zamanda ekonomik bir tatilin tadını çıkarıyor. Alt yapı hizmetlerinden temizliğe ve bakıma kadar gelen misafirlerin birçok ihtiyacı ile yakından ilgilenen belediyemiz ekipleri ziyaretçilerin yüzünü güldürüyor. Muhteşem doğası, temiz ve serin havası ile vatandaşların gönlünde taht kuran karavan ve kamp alanının müdavimleri ise tüm kampseverleri Afyonkarahisar’a davet ederek bu güzelliği herkesin yaşamasını tavsiye ediyor.

Editör: Haber Merkezi