Kale Kart Uygulaması Başlıyor

Zeybek Başkan’dan Üniversite Öğrencilerine Destek

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, ülkemizin farklı şehirlerinden ilimizdeki üniversitelere eğitim almak için gelen öğrencilere belediyemizin kapılarını sonuna kadar açtı. ‘Kale Kart’ uygulaması ile şehir dışından gelerek adreslerini Afyonkarahisar’a taşıyan öğrencilere indirim fırsatı Zeybek Başkan’dan…

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimler Üniversitesinde (AFSÜ) eğitim görmek için ilimize gelecek olan üniversite öğrencileri Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla şehir dışından gelerek ikametgâhlarını Afyonkarahisar’a almaları şartıyla Belediyemizin ulaşım ağından sosyal tesislerimize kadar indirimden yararlanacaklar.

Şehir dışından gelmek şartıyla ulaşımdan sosyal tesislerimiz ve hanımlar lokalinin aktivitelerimizin indirim imkanlarından faydalanmak isteyen üniversite öğrencilerinin öncelikle ikametgâhlarını Afyonkarahisar’a almaları gerekiyor.

Başvuru yapacak olan öğrencilerimizin ikametgâh belgesinin yanı sıra, Nüfus cüzdanı fotokopisi, öğrenci belgesi ve 2 adet fotoğraflarını [email protected] adresine mail olarak gönderebilirler. Öğrencilerimiz başvurularını belediyemiz Beyaz Masa Birimine gelerek de yapabilirler.

Şehir dışından Afyonkarahisar’a eğitim için gelecek tüm öğrenci kardeşlerimiz yanında olduklarını söyleyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, her türlü sıkıntı ve taleplerini Belediyemize bildirebileceklerini ifade etti

Editör: Haber Merkezi