“Kahve bahane birlik şahane”

MHP Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu’nun düzenlediği  “Gelin Bir Kahve İçelim” programı parti binasında gerçekleştirildi
 
Kadınların Türk toplumunun mayası olduğunu belirten Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu Başkanı Aygül Irmak, “Türkiye sevdalısı tüm kadınlarımızı partimize kahve içmeye bekliyoruz” dedi
 
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu’nun başlattığı “Gelin Bir Kahve İçelim” programının ilki parti binasında gerçekleştirildi.
MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz, Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu Başkanı Aygül Irmak, 25. Dönem Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya, 26. Dönem Milletvekili Adayı Selcen Karaer ve çok sayıda kadının katıldığı programda kahve ikramı yapılarak sohbet edildi.
NENE HATUN, KARA FATMA GİBİ OLMALIYIZ
Programda bir konuşma yapan Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu Başkanı Aygül Irmak, programa gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür etti. MHP kapılarının vatan hainleri dışında herkese açık olduğunu ifade eden Irmak, “MHP Türkiye’nin dinamosudur. Bizler MHP’ye gönül vermiş kadınlar olarak ülkemizin ve partimizin daha ileri noktaya ulaşması için çalışıyoruz. Türk kadını ülkesi dara düştüğü zaman bizzat savaş meydanlarına inmiştir. Nene Hatun, Kara Fatma gibi analarımız bizim ışığımızdır” dedi.
ANADOLU KADINI KAHRAMANDIR
Programda bir konuşma yapan MHP 26. Dönem Milletvekili Adayı Selcen Karaer ise düzenlenen etkinliğin son derece önemli olduğunu söyledi. Kadının topluma her zaman örnek olması gerektiğini söyleyen Karaer, “Bir insanın doğumundan ölümüne kadar her aşamasında annenin büyük rolü vardır. Anne evlerin huzuru ve bereketidir. Türk Kadını olarak ülkemize her zaman hizmet vermeliyiz. Zaten tarihimize bakıldığı zaman daha iyi anlaşılmaktadır. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Dünyada hiçbir milletin kadını, milletin kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez” şeklinde veciz sözü bizlere güç vermektedir. Programı düzenleyen tüm arkadaşlarımıza canı yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
KADIN BEREKETTİR
Programda bir konuşma yapan MHP 25. Dönem Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya ise partilerde kadınların sadece seçim dönemi hatırlanmaması gerektiğini söyledi. Kadınların siyasi partilere güç verdiğini kaydeden Çetinkaya, “Bugüne kadar geçirdiğimiz tüm seçimlerde bayan yol arkadaşlarımızın inanılmaz desteğini gördüm. Ben aday olduğumda benden daha çok çalışan, kapı kapı oy isteyen yine bayan ülküdaşlarımızdı. Onların partimize verdiği katkıları unutamayız. Böyle anlamlı programlarda yer almak bizleri de mutlu etti” dedi.
SIK SIK BİRARAYA GELECEĞİZ
Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu’nun düzenlediği “Gelin Bir Kahve İçelim” programının son derece anlamlı olduğunu ifade eden MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz ise, “Merkez ilçe kadın koordinasyon kurulumuzun çalışmalarını takdirle izliyoruz. Hem evlerinin yükünü çekiyorlar hem de partimizin bir arada olmasına katkı sunuyorlar. Türk Kadınının nasıl olması gerektiğini en güzel şekilde sergiliyorlar. Bu programların devamını diliyoruz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi