Kadir Uysal, “Ak Parti Batan Güneş, Türkiye Değişim Partisi Doğan Güneş”

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal gündeme dair açıklamalarda bulunarak, “Ak Parti batan güneş, Türkiye Değişim Partisi doğan güneştir. Türkiye, Ak Partiye güle güle diyor.” dedi.

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“EYT’LİLERİN HAKLARI EKSİKSİZ VERİLMELİ”

Uysal: “Hükümet EYT konusunda çalışma yapıyor. EYT’lilere hakları tam olarak verilmezse, biz geleceğiz ve haklarını eksiksiz vereceğiz. Esnafa kredi açmak müjde değildir. Çiftçinin ve esnafın, kredi faizlerinin silinmesi, kira stopajının kaldırılması, esnafa sicil affı çıkarılması lazım. Çiftçiye, esnafa, nakliyeciye ucuz elektrik ve akaryakıt vermemiz lazım. Yapmazlarsa biz geleceğiz, üretimde ve nakliyede kullanılan elektrik ve akaryakıttan vergi almayacağız”dedi.

“TÜRKİYE, AK PARTİYE GÜLE GÜLE DİYOR”

Kadir Uysal: “Ak Parti batan güneş, Türkiye Değişim Partisi doğan güneştir. Türkiye, Ak Partiye güle güle diyor. Türkiye bizi bekliyor. Türkiye Değişim Partisi liyakatli, merhametli ve ehliyetli kadrolarıyla, iktidara hazır bir partidir. Türkiye Değişim Partisi tarlada, fabrikada üretim, kamuda dürüst yönetim demektir. Türkiye’yi varlığa, berekete, adalete ve huzura, kavuşturacak olan parti Türkiye Değişim Partisi’dir”dedi.

Editör: Haber Merkezi