“Kadınlarımız ve gençlerimize önem veriyoruz”

Genel Başkanı Mustafa Sarıgül önderliğinde kurulan Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar il teşkilatı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal yazılı bir basın açıklaması yaparak parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. Uysal’ın açıklaması şöyle;

“Türkiye çok büyük bir ayrım yaşadı, biz bu siyaseti değiştirmeye geliyoruz. Bu noktada gerek kadınlarımız gerekse geleceğimizin teminatı gençlerimize büyük önem veriyoruz”.

“Kadınların ayağına biz gideceğiz”

“Çizgimizi bozmadan aynı şekilde devam ediyoruz. Biz Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak sorunların ne olduğunu öğrenerek direk kadınlarla iletişim halinde olup yardımcı olacağız. Partimizin izinden giderek, kadınların sorunlarını çözeceğiz. Biz sürekli iletişim halindeyiz, nasıl bir yol çizelim diye. Çalışmalara başladık, devam edeceğiz. Ayağımıza beklemek yerine biz onların yanına gideceğiz” şeklinde konuştu.

“Gençler siyasetin içinde”

“Öncelikle genç yaşlarda tanıştığım ‘Türkiye Değişim Hareketi’nin’ içinde olmak şahsım adına gurur verici. Bizim baştaki hedefimiz Türkiye Değişim Partisi’ni tüm Türkiye’ye tanıtmak. Ben Mustafa Sarıgül’le son 25 günde 5 kere görüştüm. Neden Mustafa Sarıgül derseniz hiçbir genel başkanın gençlik kollarıyla bu kadar yakın olduğunu bilmiyorum. Son 25 günde 5 kere Mustafa Sarıgül’le görüştüm. Türkiye Değişim Partisi'nin gençleri siyasetin içerisinde.

Hepimizin fikirlerini dinliyor davet ediyor. Gençler artık siyaset yapmıyor sadece getir götür işleriyle uğraştırılıyor ama Türkiye Değişim Partisi'nin gençleri siyasetin içerisinde" dedi.

Editör: Haber Merkezi