Kadınlara Özel Ramazan Programı Vuslat İlahi Grubu’nun katılımıyla gerçekleşti

Ak Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanlığı’nın Kadınlara Özel Ramazan Programı kapsamında düzenlenen program Vuslat İlahi Grubu’nun katılımıyla Belediye Şehir Tiyatrosu’nda gerçekleşti.

Ak Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanlığı ve Afyonkarahisar Kent Konseyi iş birliğinde Afyonkarahisar Belediyesi destekleriyle gerçekleşen programa Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek, Afyonkarahisar Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan ve eşi Emine Yasan, Ak Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Özaydın Ertürk, Ak Parti Kolları üyeleri ve çok sayıda bayan vatandaş katıldı.

Kadınlara özel düzenlenen program olması dolayısıyla konuşmaları sonrasında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Afyonkarahisar Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan programın ikinci bölümünde programdan ayrıldılar.

Başkan Zeybek: “Kadınlarımıza her alanda destek olmaya devam edeceğiz”

Programda konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kadınların her alanda her zaman yanlarında olduğunu belirterek; “Göreve geldiğimiz 2019 yılından itibaren farklı projelerle her zaman hanım kardeşlerimizin yanında olduk. Fakat bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor 2020 – 2021 yıllarından itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan Covid – 19 dolayısıyla ara vermek zorunda kaldığımız programlarımız oldu. Kadınlarımıza yönelik olarak gerçekleştirilecek olan milli ve manevi duygularımızın gelişmesine katkısı olacak tüm programlarımızı destekleyeceğimizi buradan belirtmek istiyorum. Kadın kollarımızın ve Kent Konseyi’mizin yapmış olduğu programlara bugüne kadar destek olduk destek olmaya da devam edeceğiz. Yapacakları her programda yanlarında olup desteklerimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Şemseddin Yasan: “Kadınlarımız her alanda desteklenmeli”

Afyonkarahisar Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan ise kadınların her alanda desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak; “evlerimizde huzurlu bir ramazan geçirmemiz için sizlerin büyük fedakârlıklarına ihtiyacımız var. Bunun için sizleri böylesi manevi bir programda buluşturarak manevi yönden birliktelik sağlamak istedik. Ak Parti Kadın Kolları ile birlikte böyle bir programda öncülük ettik. Kent Konseyi olarak bizlerin kadınlarımıza yönelik birçok çalışmamız oldu. Bu çalışmalar arasında engelli hanımlara yönelik yapmış olduğumuz kuaförlük kursu ve her zaman her yerde dile getirmek istediğim Diyarbakır Anneleri’ne vermiş olduğumuz destek en önemli örnekleridir. Bu anlamda sağ olsun Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve eşi bizleri yalnız bırakmadılar. Ramazan Ayı’nın bütün kadınlarımız için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Özaydın Ertürk ise kadınlar için her zaman çalışacaklarını ifade ederek, programa katılımdan dolayı protokol üyelerine ve bayan vatandaşlara teşekkür etti.

Protokol üyelerinin konuşmalarının ardından programın ikinci bölümünde Vuslat İlahi Grubu kadınlara ilahi dinletisinde bulundu. Program Vuslat İlahi Grubu’nun semazen gösterisi sonrasında sonlandırıldı.

Editör: Haber Merkezi