“Kadın personelimizin katkısını her zaman yanımızda hissettik”

BAKAN YARDIMCISI AKİF ÖZKALDI VE BAŞKAN ÇOBAN KADIN PERSONELİMİZLE BULUŞTU

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Akif Özkaldı ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye’nin kadın personeliyle bir araya geldi. Belediye Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen programda Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tüm kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti.

KADIN PERSONELİMİZİN DESTEĞİNİ HEP YANIMIZDA HİSSETTİK

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban geride kalan 10 yıllık süre zarfında Belediye çalışmalarında kadın personelin katkılarını her zaman yanlarında hissettiklerini söyledi. Afyonkarahisar Belediyesi’nin bayan personeliyle çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Burhanettin Çoban, hizmetlerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Akif Özkaldı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Afyonkarahisar Belediyesi’nin bayan personeli ile birarada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

“SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN ÇOK MUTLU OLDUM”

Ankara’da görev yapmasına karşın Afyonkarahisar’ın bir evladı olarak kalbinin hemşehrileriyle olduğunu ifade eden Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Akif Özkaldı “içtiğiniz sudan, gezdiğiniz birçok parka kadar eski Orman ve Su İşleri Bakanımızın öncülüğünde Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ile işbirliği halinde birçok eseri hayata geçirdik, hizmet etmeye de devam edeceğiz. Afyonkarahisar’da gördüğümüz her güzellik bizleri mutlu eder, problemler ise bizim problemimiz. O anlayışla bizler çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü en kalbi duygularla tebrik kutluyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi