Kadın Gençlik Kolları Gençlere Pamuk Şeker İkram etti.

Saadet Partisi Afyonkarahisar Kadın Gençlik Kolları olarak üniversitede okuyan kardeşlerimize vize haftası dolaysıyla moral ve motivasyon sağlamak amacıyla pamuk şeker ikramında bulunduk. Bunun yanı sıra anket çalışması yaparak gençlerin sorunlarını dinledik. Yapılan bu çalışmayı memnuniyetle karşılayıp bizlere güzel dileklerde bulundular.

Evlerinden şehirlerinden uzaklaşıp Afyonkarahisar’a okumaya gelen kardeşlerimiz geleceklerini tayin etme meslek sahibi olma çabasındalar. Anne ve babalarımızda bizlerin güzel yerlerde olması için tahsilimize destek olmaktadırlar.

Bu imkânları iyi değerlendirip ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamamız üreten bir topluma dönüşmemiz gerekmektedir. Tüketim toplumu bizlere fayda getirmeyecektir.

Diğer ülkeler uzaya giderken nükleer enerji kullanırken bizlerde genç kardeşlerimizde bu gayret ve çaba içinde olmalıdır. Ahlak ve maneviyata önemseyen ve yaşayan bir toplum haline gelmeliyiz.

Saadet Partisi olarak yapmış olduğumuz bu çalışma ile bütün üniversiteli kardeşlerimize ulaşmaya çalıştık. Saadet Partisi Gençlik kolları olarak kutuplaştırma değil kucaklaşmayı, zulmü değil adaleti, çatışma değil barışı üstün tutuyoruz. 70 milyon kardestir.Bizleri şu bu sebeple ayırmak isteyenlere inat biz tebessüm ve Şeker ikram ettik

Saadet Partisi Afyonkarahisar Kadın Gençlik Kolları olarak üniversitede okuyan kardeşlerimize vizelerinde başarılar diliyor milletimize hayırlı evlatlar olmayı Cenabı Allahtan niyaz ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi