“Kadın esnafımız, esnaf odası yönetimlerinde de olmalıdır”

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ferda Ertürk ve yardımcıları ESOB’u ziyaret etti

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve yardımcılarından oluşan heyet, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Vekili Atilla Kocabaş’ın da bulunduğu ziyarette konuşan Ertürk, “Esnaf Odaları Birliğiyle ortak zeminde çalışmak isteriz. Hedefimiz, tüm esnaflarımızla güzel diyaloglar kurmak ve tüm esnaflarımıza da destek olabilmektir” dedi.

KADIN ESNAF ODASI BAŞKANI DA OLMALI

ESOB olarak en büyük eksikliklerinin esnaf odası başkan ve yönetimlerinde kadının olmayışı olduğunu söyleyen Başkan Konak, bu eksikliğin ilk seçimde giderilmesi için çalışmalar yapacaklarını bildirdi. AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ferda Ertürk, “Kadının her yerde olması gerekir. Esnaf odasında başkan olmalı ve yönetimlerinde de olmalıdır. . Bu konuda üzerimize ne görev düşerse yapmaya hazırız” diye konuştu.

GİRİŞİMCİLİK KURSU AÇILACAK

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ferda Ertürk, girişimcilik kursu açılması konusunda ESOB’dan destek istedi. Başkan Konak, girişimcilik kursunun açılması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

ESOB ziyaretine, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ferda Ertürk’ün beraberinde İl Sekreteri Ayten Çelik, Ekonomi Birimi Başkanı Rabia Taşpınar, Sosyal İşler Başkanı Zehra Günek, Sivil Toplum Başkanı Nihal Yurdadur bulundu.

Editör: Haber Merkezi