Kaçak moloz dökenlere para cezası kesilecek

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, hem moloz döküm alanlarına hem de mahallelerdeki boş arazilere, kaçak moloz dökümünün önlenmesi için ilgili birimlere; gerekli uyarıların yapılmasının ardından idari para cezası kesilmesi talimatını verdi.

Vatandaşlarımızın ilettiği sorunları yerinde inceleyip çözümler üretmeye devam eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Gümüşkent Mahallesi'ndeki moloz döküm alanın kenarlarına kaçak moloz dökümü yapıldığı ve bu molozların yola kadar taştığı şikayeti üzerine yerinde inceleme yaptı.

SORUNA NEŞTER VURULMASINI İSTEDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ile birlikte Gümüşkent Mahallesi'ne giderek moloz döküm alanını gezen Başkan Mehmet Zeybek, moloz döküm alanının kenarlarına yola da taşacak şekilde dökülen kaçak molozların, bölgede yaşayan vatandaşları rahatsız ettiğini tespit etti. Alana, moloz harici şeylerin de kaçak olarak atıldığını gören Başkan Zeybek, ilgili birimlerden bu soruna hemen neşter vurulmasını istedi.

Sadece moloz döküm alanları değil, mahallerdeki boş arazilere de kaçak moloz döküldüğünü belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, moloz döküm alanlarının etrafına gerekli uyarı levhaları asılarak kamera sistemi ile izlenmesini ve yasağa uymayanlara idari para cezası kesilmesi talimatını verdi.

Editör: Haber Merkezi