Jeotermal Tesislerinin Su Tarifesi Değişti

Afyonkarahisar'daki Jeotermal Termal Turizm Tesislerindeki su birim metreküp fiyat tarifesi İGM'de alınan meclis kararıyla değiştirildi.
 
Afyonkarahisar İl Genel Meclisinin (İGM) 4. birleşiminde, gündem maddelerinin yanında ihtisas komisyonlarından gelen raporlar görüşüldü.
 
2017 yılına ait Afyonkarahisar'daki Jeotermal Tesislerin, sıcak su kullanım metreküp birim bedelleri için İl Özel İdaresine ödeyeceği miktarlar belirlendi.
 
Ömer-Gecek, İhsaniye-Gazlıgöl, Sandıklı-Hüdai ile Heybeli Termal Turizm Merkezlerindeki Jeotermal İşletmelerin kuyularıyla ilgili masrafları düşüldükten sonra Afyonkarahisar İl Özel İdaresine ödeyecekleri yeni birim metreküp su tarifesi mecliste oy birliğiyle kabul edildi.
 
 
Yeni jeotermal sıcak su birim tarifesine göre, Ömer-Gecek'te 90 derecenin üzeri için 0,065 kuruş, 90 derecenin altı için 0,035 kuruş, İhsaniye-Gazlıgöl'de 80 derecenin üzeri için 0,065 kuruş, 80 derecenin altı için 0,035 kuruş, Sandıklı-Hüdai Oteller ve Seralar için 0,055 kuruş, Çobanlar-Heybeli için de 0,055 kuruş oldu.
 
Editör: Haber Merkezi