Jandarma 179 Yaşında

Jandarma Teşkilatı 179’uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor. Bu kapsamda Vali Mustafa Tutulmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette Jandarma teşkilatının görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler veren İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Sırma daha iyi hizmet arayışı içerisinde olduklarını belirtirken bundan sonraki süreci de aynı şekilde devam ettirerek çok daha modern ve çok daha başarılı bir kolluk teşkilatı olma yolunda çalışmalarını devam ettireceklerini söyledi.

Başarılı çalışmalardan dolayı İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Sırma ve mesai arkadaşlarını tebrik eden Vali Tutulmaz; “Jandarma Teşkilatı Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşların huzur içerisinde yaşaması ve ülkemizde düzenin sağlanması gibi önemli görevleri başarıyla yerine getirmektedir. Ülkemizin dört bir yanında vatandaşla iç içe ve büyük bir özveriyle görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatının 179 yaşını canı gönülden kutluyorum. Daha nice senelerde başarılarının artarak devam etmesini temenni eder, tüm Jandarma Teşkilatı çalışanlarına sağlıklı ve uzun ömürler dilerim

Editör: Haber Merkezi