İYİ Parti’ye Taziye Ziyareti

Millet İttifakı üyesi siyasi partilerin il başkanları, geçtiğimiz günlerde mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Erdal Gümüş için İYİ Parti İl Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Erdal Gümüş’ün vefatı üzerine İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Millet İttifakı üyeleri, başkan Mısırlıoğlu’na baş sağlığı dileklerini iletti. Gerçekleşen taziye ziyaretine; CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül, Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş ve Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Selim Karakaş katıldı.

Taziye dileklerinde bulunan il başkanları, Gümüş’ün başarılı bir siyasetçi olmasının yanı sıra Afyonkarahisar’da çok sevilen ve saygı duyulan bir işadamı olduğunu söyledi. İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise ziyaretlerinden dolayı ittifak ortaklarına teşekkür ederek “böyle günlerde bağlarımız daha da kuvvetleniyor” dedi. Mısırlıoğlu, merhum Erdal Gümüş için ise bir kez daha rahmet dileyerek kendisinin Afyonkarahisar iş ve siyaset dünyasında yerinin büyük olduğunu söyledi

Editör: Haber Merkezi