İYİ Parti’nin Dinar çıkarması

Rüzgar enerjisiyle kendinden söz ettirmeye başlayan Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde İYİ rüzgarı esti.

Demokrat Parti Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Gültekin Uysal, İYİ Parti milletvekili adayları Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdülkadir Akcan, Okşan Ulusoy Efe, Selahattin Mühsürler ve Merve Balandı, Dinar Belediyesi İYİ Partili Saffet Acar ile birlikte ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Dinar sokaklarında adeta İYİ rüzgarı eserken, milletvekili adaylarına vatandaşların gösterdiği yakın ilgi ve alaka gözlerden kaçmadı.

"FAKİRLEŞTİR, EĞİTİMSİZLEŞTİR, YÖNET TAKDİĞİ"

Dinar'daki ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden DP Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Gültekin Uysal, iktidarın fakirleştir, eğitimsizleştir ve yönet takdiği güttüğünü söyledi.

Uysal, "24 Haziran seçimleri işti bu yüzden çok önemli. Bunlar insanlarımızı fakirleştirirek, eğitimsizleştirek, baskı altına alarak, biz gidersekşöyle olur böyle olur diye korku imparatorluğu kurarak ülkeyi yönetiyorlar. Bir dedikleri diğerini tutmuyor. Ama bu aziz Türk Milleti bunların ne olduğunu artık biliyor. 24 Haziran'da gelecek olan bir dip dalga ile bunları yok edecekler" diye konuştu.

"GELECEĞİMİZİ OYLAYACAĞIZ"

24 Haziran seçimlerinin sadece Cumhurbaşkanı veya Milletvekili seçimleri olmadığının altını çizen Abdülkadir Akcan ise bu seçimlerde ülkenin geleceğine oy verileceğini ifade etti.

Akcan, "Ülke ekonomik olarak öyle bir çıkmaza sokuldu ki, bırakın çocuklarınızı, torunlarınız bile borçlandırıldı. Ama farklı söylemlerle ülke güllük gülistanlık gösteriliyor. Bu gidişata dur demek ve çocuklarımızın geleceğini güvence altına almak için yola çıktık. Bizden kimsenin milletvekili olma gibi bir derdi yok. Bizim derdimiz ülkemiz ve ülkemizin bekasıdır" dedi.

"GENÇLERDEN YAKIN İLGİ"

İYİ Parti Afyonkarahisar millvetikili Adayı Okşan Ulusoy Efe, Dinarlıların yakın ilgisiyle karşılandı.

Parkta işsiz oturan gençlerle bir süre sohbet eden Efe, İYİ Parti iktidarında gençlerin düzenli bir işi olacağını söyledi.

Efe, "Bakın buralarda gençlerimiz boş oturuyor. durum böyle iken Cumhurbaşkanı kalkmış 'Millet kraathaneleri' açacam diyor. Bu işsiz gençlerimize bir yenileri eklenecek demektir. Biz üretmeden tüketen bir toplum olmaktan çıkmak zorundayız. Bunu da gençlerimizle başaracağız, kadınlarımızla başaracağız" şeklinde konuştu.

"ELİ TUTAN İŞ SAHİBİ OLACAK"

Selahattin Mühsürler ise genç yaşta iş imkanı bulmak isteyen gençlere sahip çıkacaklarını söyledi.

Eli ayağı sağlam, kafası çalışan her gencin iş sahibi olması için çalışacaklarını belirten Mühürler, "bu ülkede öyle genç cevherlerimiz var ki, bunlara fırsat verilmiyor. İktidar yandaşlarından bu güzel gençlerimize sıra gelmiyor. Köylülerimiz çocuklarını nasıl okuturum, nasıl iş sahibi yaparım derken, iktidar yandaşlarının çocukları okumadan çeşitli imkanlara kavuşturuluyor. Bu gidişata dur demek için yola çıktık" dedi.

"HAYVAN SEVERLERİN ADAYI: BALANDI"

Hayvanseverliği ile kendinden söz ettiren İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Merve Balandı, Dinar ilçesinde de Hayvanseverlerin yakın ilgisiyle karşılandı.

Gittiği her yerde hayvanseverliğini de dilinden düşürmeyen Balandı, her canlının yaşama hakkı olduğunu dile getirdi.

İYİ Parti Dinar Teşkilatının kadınları ile cadde cadde, sokak sokak, kapı kapı dolaşan Balandı, Dinar'da esen İYİ rüzgarının devam edeceğine inandığını kaydetti.

ACAR SEVGİSİ BİTMEZ

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları ile birlikte Dinar ilçe pazarı ie esnafları ziyaret eden İYİ Partili Belediye Başkanı Saffet Acar, "Dİnar'da Acar sevgisi bitmez" dedirtti.

Kendine ulaşan tüm Dinarlıları dinleyen ve sıkıntılarına ortak olan Başkan Acar, ziyaretler sırasında zaman zaman Milletvekili adaylarını yalnız bırakmak zorunda kaldı.

Kendine ulaşanları yolda dakikalarca dinleyen Başkan Acar, vatandaşların sorunlarının çözümü için de anında talimatlar vererek sorunlaın üstesinden geldi.

İYİ Partililer Başkar Acar tarafından verilen iftar yemeğinde de vatandaşlarl bir araya geldiler.

Editör: Haber Merkezi