İYİ Partili Kadınlardan Ankara Çıkarması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hafta sonu Büyük Kadın Buluşmasında Türkiye’nin Dört Biryanından Gelen İYİ Partili kadınlarla bir araya geldi

Afyon İl Başkanlığının organizasyonunda Afyon teşkilatı Afyonkarahisar merkez ve 17 ilçeden 20 otobüs ve Sekizyüz İYİ kadın ile Ankara Arena spor salonunda yerini aldı.

İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve teşkilatın erkek üyeleri salon dışında toplandılar.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Ankara Spor Salonu'nda partisince düzenlenen "Büyük Kadın Buluşması’nda yaptığı konuşmada, Türk kadınlarını aşağı, aciz ve muhtaç görenlere inat, yenilmez gücünü anlatmaya ve göstermeye devam edeceklerini belirtti.

Akşener, Ankara Spor Salonu'ndaki program öncesinde salon dışında toplanan vatandaşlara da hitap etti.

Bugün sadece bir kadın kurultayı gerçekleştirmek için bir araya geldiklerini ancak kadınıyla erkeğiyle Türkiye'nin her yerinden İYİ Partililerin Ankara'ya geldiğini ifade eden Akşener, "Buradasınız işte. İçerisi dolu, dışarısı dolu. Bu gece kimse uyuyamayacak. Abilerin, muhteremlerin rahatını bozdunuz." diye konuştu.

Akşener, alandakilerin "Başbakan Meral" sloganları üzerine, "Elbette başbakan Meral olacak. Onunla, bununla pazarlık ederek değil, milletimizin iradesiyle partimiz birinci parti olacak. Önce bu ucube sistemi değiştireceğiz, sonra da İYİ Partinin Genel Başkanı Meral, başbakan olacak." dedi.

Salona girdiğinde kadınların hediye ettiği beyaz yazmayı boynuna takan Akşener, sahneye gelişinde kürsünün önündeki kadın katılımcıların üzerine çiçek yaprakları döktü.

Sahnede kadınların yer aldığı ve bir kadının zeybek oynadığı gösterinin sonunda partililer, "Kalpten kalbe bir yol vardır elbet" yazılı afişi açtı. Küçük bir kız çocuğu da içinde mektup bulunan kalp şeklindeki kutuyu Akşener'e verdi.

Buluşmada, İYİ Parti Genel Merkez Kadın Kollarının Akşener için hazırladığı video ile "Cumhuriyet Kadını" belgeseli izletildi.

"Kadın Yükselecek Türkiye Güçlenecek", "Kadın Yükselmezse Alçalır Vatan", "Kahrolsun İstibdat, Yaşasın Hürriyet" yazılı pankartlar ve Akşener'in kadınlarla çektirdiği fotoğrafların salona asıldığı programda sanatçı Mustafa Sandal da konser verdi.

Buluşmada Akşener'e İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat, Eğitim Politikaları Başkanı Sevinç Atabay, Toplumsal Politikalar Başkanı Ayfer Yılmaz, Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Gençlik Politikaları Kapı Siyasetinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hatice Kayalı da eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi