İYİ Parti’den Ziraat Odası ve Süt Birliği’ne Ziyaret

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve İYİ Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Hakan Sivrioğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ziraat Odası Başkanı Abdullah Türkyılmaz’ı ve Sinanpaşa Süt Birliği Başkanı Erdoğan Ayva’yı ziyaret etti. Ziyarette son günlerde artan çiğ süt fiyatları ve çiftçilerin sıkıntıları konuşuldu.

İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu’nun Sinanpaşa İlçe ziyaretleri kapsamında Sinanpaşa Ziraat Odası ve Sinanpaşa Süt Birliği Başkanı ziyaret edildi. Mısırlıoğlu ve Sivrioğlu’na ziyaretleri sebebiyle teşekkür eden Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanı Abdullah Türkyılmaz; siyasilerin sorun değil, çözüm odaklı olması gerektiğini söyledi. Mısırlıoğlu, burada yaptığı konuşmada; Türkiye’nin bir tarım ülkesiyken şimdi dışa bağımlı bir ülke haline getirildiğine dikkat çekerek şöyle konuştu: “Cennet vatanımız bir tarım ülkesiydi. Şimdi tohum ithal, gübre ithal, ilaç ithal… Çiftçimiz artık mahsulünü tarlasından kaldıramıyor. Her geçen yıl tarımsal faaliyetler zorlaşıyor. Biz İYİ Parti olarak çiftçimizin destekçisiyiz.”

Mısırlıoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Sinanpaşa Süt Birliği Başkanı Erdoğan Ayva’yı ziyaret etti. Son dönemde artan çiğ süt fiyatları ile birlikte sofralardaki tüm süt ve süt ürünlerinin de zamlandığına dikkat çeken Mısırlıoğlu; Ayva’dan süt üreticilerinin sıkıntılarını dinledi. Birlik Başkanı Ayva, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sinanpaşa İlçe Teşkilat’na başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi