İYİ Parti’den Yarım Elma Derneğine Ziyaret

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri İlimizde Gıda Bankacılığı faaliyetini yürüten Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettiler.

Başkan Mısırlıoğlu yaptığı açıklama” Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erol Öztürk’ü ziyaret ederek, ihtiyaç sahiplerine yapılan çalışmalara hakkında istişare etme imkânını bulduk. Kendilerine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yapmış oldukları yardımlar sebebiyle teşekkür ediyoruz. İlimizde ihtiyaç sahiplerine yardımı noktasında gerçekten önemli bir görevi ifa ediyorlar. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bizde İYİ Parti olarak her zaman desteğe hazırız. Erol Öztürk başkanımı ve dernek müdürü Seydi Yılmaz’ı başarılı çalışmaları nedeniyle kutluyorum” dedi.

Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk Başkan Mısırlıoğlu ve yönetimine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek “ Bizler her partiye eşit mesafedeyiz. Böyle olunca her yerden yardım geliyor. Yardımın dini, dili ve partisi olmaz. Ramazan ayında bir milyon liralık yardım dağıttık. Hiçbir zaman elimize makbuz alarak sokaklarda yardım toplamadık. Allah razı olsun yönetim kurulumuz büyük destek oluyor. Ziyaretiniz bizleri son derece mutlu etti” diye ifade etti.

Ziyaret dernek binasının gezilmesiyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi