İYİ Partiden Muhtarlar Derneğine Ziyaret

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve İl Sekreteri Tevfik Sarı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Afyon Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur’u ziyaret etti. Muhtarların, vatandaşla devlet arasında bir köprü oluşturduklarını söyleyen Mısırlıoğlu, onlara meşakkatli görevlerinde başarılar diledi.

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Afyon Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Tevfik Sarı; muhtarların, halkın bürokrasiye açılan kapısı olduklarını söyleyerek dernek başkanı Suat Uygur nezdinde tüm muhtarların gününü kutladı. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu; “Muhtarlarımız, meşakkatli bir görev icra ediyor. Kamunun idaresi anlamında devlet ve vatandaş arasında bir köprü oluşturuyor. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla dernek başkanımız Sayın Suat Uygur’un nezdinde tüm muhtarlarımızın gününü kutluyor ve onlara görevlerinde başarılar diliyorum.”

İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Afyon Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ise şöyle konuştu: “İYİ Parti İl Başkanı Sayın Muhammet Mısırlıoğlu’na ve İl Sekreteri Tevfik Sarı’ya bu özel günümüzde bizleri unutmadıkları için teşekkür ederim. Bizler vatandaş için, onların hayatını kolaylaştırmak için varız. Birlik, beraberlik bizim görevimizin temelinde var. Bu yolda yanımızda olan, bizden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.”

Editör: Haber Merkezi