İYİ Parti’den ESOB'a Ziyaret

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve teşkilat üyeleri ESOB Başkanı Cengiz Üstün ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyarette Esnaf Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün'ün yanı sıra Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Gündoğdu, Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu,Dinar Ziraat odası başkanı Cengiz Güçlü, Dinar pancar ekicileri kooperatifi müdürü Yüksel Arslan hazır bulundular.
ESOB Başkanı Cengiz Üstün ve yönetimine ESOB seçimleri sonrası hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Mısırlıoğlu " Yeni görevinizde başarılar dilerim. Ülke ekonomisinin zor günler içersinde olduğu bir dönemde seçimleri kazanarak göreve geldiniz. Bu dönemde esnafımızın dertlerine derman olmak için canla başla çalışacağınıza eminim. Allah yardımcınız olsun" dedi.
ESOB Başkanı Cengiz Üstün ise" Sayın Başkanım ziyaretiniz nedeniyle size ve yönetiminize teşekkür ederiz . Biz seçimleri kazandığımız gün siyasi kimliğimizi bir tarafa bıraktık. Bu birlik siyasi bir birlik değildir. Biz tüm kesim leri temsil eden bir kuruluşuz. Ülkemiz ve esnafımız için canla başla çalışacağız. Ziyaretiniz nedeniyle Tekrar çok teşekkür ederim size ve partinize başarılar dilerim" dedi.

Editör: Haber Merkezi