İYİ Partiden Altı Nokta Körler Derneğine ziyaret

7-14 Ocak Beyaz Baston Haftası dolayısıyla İYİ Parti il Başkanlığı Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti.
Ziyarette İYİ Parti Afyonkarahisar il Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu dernek üyelerine beyaz baston hediye etti
Tüm vatandaşları görme engelli bireylere karşı duyarlı olmaya davet eden Altı Nokta Körler Derneği Hakan Erdoğan," Halkımız tarafından kaldırımların bilinçsizce işgal edilmesinden kaynaklanan büyük bir sıkıntı yaşadığımızı belirtmek isteriz ve onları biz görme engellileri düşünmesini rica ediyoruz. Sarı çizgiler bizim için önemli bir görev üstlenmektedir. Şehrimizde birçok kişi sarı yol kılavuzlarının ne anlama geldiğini bilmeden oraları işgal etmektedir. Sarı çizgilerin yol ve kaldırımda olmayışı, engelliler için işaret taşlarının olmaması, yerel yönetim tarafından kaldırımlarda bulunan yer-yön işaretleri, elektrik trafoları ve kaldırıma park edilmiş olan araçlar bizlerin yürüme alanını yok etmektedir. İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’na duyarlılığı nedeniyle çok teşekkür ederim “dedi.

Programda konuşan İYİ Parti Afyonkarahisar il Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da Şehrimizi planlarken her detayında engelli bireyleri düşünmemiz gerektiğini söyledi. İYİ Parti l Başkanı Mısırlıoğlu: “Görme engelli kardeşlerimizin sorunlarını biliyoruz. Görme engelli kardeşlerimizin neler yaşadığını anlamak istiyorsak gözlerimizi bağlayıp cadde de yürüyünce anlıyoruz. Şehirler planlanırken tüm engelli bireyleri ayrı olarak düşünmeliyiz. Şehrimizde engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak projeleri devreye sokmalıyız. İYİ Parti olarak her zaman derneğimize destek olmaya hazırız.” dedi.
Ziyarete İYİ Parti İl yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları Başkanı Öznur Hız ve üyeleri ile Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Toker ve üyeleri iştirak ettiler.

Editör: Haber Merkezi