İYİ Parti’de Seçim Heyecanı

İYİ Parti, 2023 seçimleri için hazırlıklara hız kesmeden devam ediyor. İlçe kongrelerini gerçekleştirmeye başlayan İYİ Parti, merkez ilçede delege seçimlerini de yaptı. Merkez ilçe seçimlerinde oy kullanacak olan 400 delegeyi belirlemek üzere yapılan seçimlere İYİ Parti Genel Merkez’den Kurucular Kurulu üyesi Nihat Kula da gözlemci olarak katıldı.
İYİ Parti; seçimler öncesi başlattığı demokrasi adımlarına, merkez ilçe seçimlerinde oy kullanacak olan 400 delegeyi belirlemek ile devam etti. İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Nihat Kula’nın da katıldığı seçimler sabah 09.00’da başlayıp 17.00’da sona erdi.
Delege seçimlerinde konuşan İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Nihat Kula; İYİ Parti’nin Türkiye’nin geleceği için demokratik adımlarla iktidara yürüdüğünü söyledi. Kula yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İYİ Parti, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in öncülüğünde iktidara yürüyor. Her geçen gün biraz daha büyüyor ve güçleniyoruz. Ülkemizin tek adam rejiminden kurtulması, millet iradesinin yeniden etkin olması için hedeflerimize demokratik adımlarla ilerliyoruz. Büyük bir fedakarlık, hoşgörü, alçakgönüllülük örneği olan Afyonkarahisar’daki bu kongre ve delege seçimi sürecinde bizlerle yürüyen herkese teşekkür ediyoruz.”
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da delege seçimi sırasında bir konuşma yaparak partililere seslendi. Mısırlıoğlu; “İYİ Parti olarak milletimizin iradesini hiçe sayan bu tek adam rejimine son vermek için gece gündüz çalışmaya devam edecek. Bu yolda ilerlerken demokrasi ilkelerinden asla taviz vermeyeceğiz. Merkez İlçe seçimlerimizde oy kullanacak olan 400 delegemizi belirlemek amacıyla bir araya geldik. 2023 seçimlerine güçlü kadrolarımızla girip alnımızın akıyla da seçimlerden 1. Parti olarak çıkacağız Allah’ın izniyle” dedi.

Editör: Haber Merkezi