İYİ Parti’de Adayların Rengi Belli Oldu

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı koordinesinde yürütülen ilçe kongreleri, 20 Kasım Pazar günü yapılacak olan merkez ilçe kongresi ile sona erecek. Selahattin Mühsürler ve İzzet Köken’in adaylıkları ile yapılacak kongreden sonra İYİ Parti’nin merkez ilçede kiminle yola devam edeceği belli olacak. Adayların oy pusulasındaki renkleri ise belli oldu. İzzet Köken beyaz liste ile başkanlık yarışına girecek. Selahattin Mühsürler’in pusulası ise kırımızı olacak.

Afyonkarahisar’da seçim hazırlıklarına kongrelerle başlayan İYİ Parti, 20 Kasım Pazar günü merkez ilçe kongresini yapmaya hazırlanıyor. 2 adayla girilecek olan kongre öncesi adaylar İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Mısırlıoğlu, her iki adaya da başarılar dileyerek “Ne olursa olsun kazanan İYİ Parti olacaktır” dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri öncesi adaylar İl Başkanı Mısırlıoğlu’nu ziyaret etti. İzzet Köken ve Selahattin Mühsürler birlik beraberlik mesajları verirken İl Başkanı Mısırlıoğlu ise her iki adaya başarılar diledi. Ziyaret sırasında konuşan Mısırlıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Yoğun bir ilçe kongresi sürecinin ardından merkez ilçemizde de başkanımızı seçeceğiz. Ben ne olursa olsun kongre sonucunda Afyonkarahisar’ın ve İYİ Parti’nin kazanacağına inanıyorum. Her iki adayımıza da başarılar diliyorum. Bize yakışan birlik beraberlik duygusu ile kardeşçe bu süreci atlatmak ve ülkemiz ve kentimiz için en iyisini yapmak olacaktır.”

Merkez ilçe başkanlığına aday olan Köken ve Mühsürler de Mısırlıoğlu’nun nezdinde birbirlerine başarılar dileyerek amacın memleket menfaati olduğuna dikkat çekti. Öte yandan adaylardan İzzet Köken’in beyaz pusula ile Selahattin Mühsürler’in ise kırmızı pusula ile adaylık yarışına gireceği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi