İYİ Parti ziyaret turlarına başladı

İYİ Parti İl Başkanlığı ilimizde bulunan sivil toplum örgütleri ve siyasi partilere bir takım ziyaretlerde bulundu.

İyi Parti İl BAŞKANI Erdal Gümüş, Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, İl Başkan Yardımcıları Celal Bursalıoğlu, Kadir Delikanlı ve Havvana Gencer’den oluşan bir heyet dün il merkezinde ziyaretlerde bulundular. İlk olarak Saadet Partisi il başkanı Adnan Şenel ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden İYİ PARTİ heyeti oldukça sıcak bir karşılamanın ardından ülkenin gündemi olan ekonomi kriz ve seçimlerle ilgili Bilgi alış-verişinde bulundular. İttifakla ilgili olarak her iki siyasi partinin il başkanları bundan sonra daha sık bir araya gelerek fikir teorisinde bulunacaklar.

MERKEZ SAĞA İHTİYAÇ VAR

TÜRK-İŞ İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sendika Başkanı Muharrem Uslu’yu ziyaret eden İYİ PARTİ Heyeti burada yapılan sohbette satılan Şeker Fabrikalarıyla ilgili görüşmeler yaptılar. Muharrem Uslu ülkemizin merkez sağ partiye ihtiyaç duyduğunu ve merkez sağda bulunan tüm siyasi partilerin İyi Parti çatısında toplanacağını söyledi.

BİR ACI HABER DAHA GELMESİN

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden İYİ PARTİ Heyeti Başkan İsmail Kumartaş’dan derneğin çalışmalarıyla ilgili Bilgi aldılar. Son günlerde İl genelimize gelen şehit haberleriyle ilgili çok üzüldüklerini belirten Kumartaşlı, duvarlara astığımız şehit resimlerine neredeyse yer kalmadı dedi. İyi Parti İl BAŞKANI Erdal Gümüş ise, inşallah bundan sonra bir acı haber daha gelmez dedi.

Editör: Haber Merkezi