İyi Parti Milletvekili Subaşı STK’ları ziyaret etti

İYİ Parti Bölge ve Antalya Milletvekili (Antalya eski Büyük şehir Belediye Başkanı) Hasan Subaşı Afyonkarahisar programları kapsamında esnaf odaları ve STK’ları ziyaret etti.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu’nun hazırladığı program kapsamamın da Türk-İş sendika Başkanı Muharrem Uslu, Afyon veteriner hekimleri odası başkanı M.Nevzat Algan, Türkiye emekliler derneği Afyon şube başkanı Ahmet Ege, ESOB Başkanı Abdulkadir Konak, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, Atatürkçü Düşünce derneği şube başkanı Veli Cengiz ve İşçi emekliler derneği Başkanı Bekir Döner’e ziyaretler gerçekleştirildi.

Ziyaretlerde konuşan İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, "Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda STK'larımızı ziyaret ederek esnafımızın sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Bugün de Bölge Milletvekilimiz Sayın Hasan Subaşı programımıza katıldılar. Sizlerin sorunlarını sizden bilgi alarak TBMM’de grup toplantısında ve basın toplantısında kamuoyuna duyuracaklar" dedi.
Milletvekili Subaşı da Sivil toplum kuruluşlarının, emeklilerin esnafın sorunlarını çok iyi bildiklerini anlattı. Milletvekili Subaşı: “sizlerin sesi olmak için Afyonkarahisar’a geldik. Esnafımızın, memurumuzun ve emeklimizin derdini en iyi bilen partiyiz. Sizlerin istek ve taleplerini TBMM’de dile getireceğiz.”dedi.

Editör: Haber Merkezi