İYİ Parti Merkez İlçe Mazbatasını Aldı

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağan genel kurulun ardından İyi Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı seçilen İzzet Köken, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mazbatasını teslim aldı.

Seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan İyi Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi. Köken, “Bilindiği üzere 20 Kasım’da Merkez İlçe Kongremizi gerçekleştirmiştik. Bugün de İlçe Seçim Kurulundan mazbatamızı aldık. Afyonkarahisar’ımıza değer katmak için, siyasi kimliğimizin bize yüklediği tüm sorumlulukları yerine getireceğimiz konusunda tüm halkımıza söz veriyoruz. İlimiz ve ülkemiz için var gücümüzle çalışacağız, köy köy, mahalle mahalle gezeceğiz, vatandaşımızı dinleyeceğiz, dertlerine ortak olacağız, eksiklerin üstüne gideceğiz, Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye verdiğimiz sözü yerine getireceğiz, Afyonkarahisar’ı İYİ yapacağız, partimizi iktidara taşıyacağız.

Bu vesile ile tüm halkımızı parti binamıza davet ediyoruz. Ailemiz her geçen gün büyüyor bu da bize çalışma azmi veriyor, partimize olan ilgi ve alaka bizlere iktidara ne kadar yakın olduğumuzu gösteriyor. Resmiyet kazanan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığımız ve yönetimimiz hayırlara vesile olsun.” diye konuştu.

Afyonkarahisar İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı seçilen İzzet Köken, yönetim kurulu üyeleri daha sonra Kocatepe Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulunarak akabinde İstiklal Marşımızı birlikte söylediler.

Editör: Haber Merkezi