İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığına Orhan Karagöz Atandı

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığına Orhan Karagöz atandı.

Afyonkarahisar İYİ Parti merkez ilçe Başkanı Sayın Burhanettin Buğa’nın istifası sonrası, İYİ Partinin kurucularından başlayıp bu güne kadar Partimizin her kademesinde görev alan kişilerin görüş bildirmesi sonucu ismi ön plana çıkan Sayın Orhan Karagöz Genel merkez tarafından merkez ilçe başkanlığına uygun görülerek ataması yapıldı.
Atama yazısının tebliğinde konuşan İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu “Genel Merkezimiz tarafından Afyonkarahisar İYİ Parti yeni Merkez İlçe Başkanı olarak Sayın Orhan Karagöz atanmıştır. Kendisine öncelikle hayırlı olmasını diliyor ve görevinde başarılar diliyorum. Bize destek veren, bizimle birlikte olan, bu kutlu yolda bizimle yürüyen tüm kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”
“Afyonkarahisar İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine Sayın Orhan Karagöz’ün atanmasını uygun gören başta; Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiye , teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın’a, Teşkilat Başkan yardımcımız Sayın Faysal Hacımustafaoğlu’na ve İYİ Partinin kurucularından başlayıp bu güne kadar Partimizin her kademesinde görev alan ve Sayın Orhan Karagöz’ün merkez ilçe Başkanı olarak atanması yönünde görüş bildiren tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Yeni merkez ilçe Başkanı Orhan Karagöz ise “Değerli İl Başkanım, kıymetli yönetim kurulu ve Divan Kurulu üyelerimiz, çok kıymetli basın mensupları ve saygıdeğer Afyonkarahisar’lılar sizleri öncelikle saygılarımla selamlıyorum.

Halkımızın umudu olan İYİ Parti’de Merkez İlçe Başkanlığı görevinin tarafıma verilmesi beni son derece mutlu etmiştir. Yaklaşan seçimler öncesi bugünden tezi yok çalışmalarımıza başlayacağız. İYİ Parti İl ve merkez ilçe teşkilatları olarak bir bütün içerisinde gece gündüz durmaksızın çalışacağız. Bizim insanımız en iyi hizmete layıktır. Türkiye’mizin aydınlık yarınlara bir an önce kavuşması için neler yapacağımızı kapı kapı dolaşarak anlatacağız.Afyonkarahisar halkına inanıyor ve onlara güveniyorum.

Afyonkarahisar İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanmamı uygun gören başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiye , teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın’a, Teşkilat Başkan yardımcımız Sayın Faysal Hacımustafaoğlu’na, İYİ Parti İl Başkanımız Sayın Muhammet Mısırlıoğlu’na, İYİ Parti İl yönetiminin değerli üyelerine ve İYİ Partinin kurucularından başlayıp bu güne kadar Partimizin her kademesinde görev alan ve şahsımın merkez ilçe başkanı olmam yönünde görüş bildiren tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor. Bu kutlu yolda sizlerle birlikte yol yürümekten onur duyacağımı ifade etmek istiyorum. Cenabı Allah beni bize inanan , güvenen siz değerli dava arkadaşlarıma karşı mahcup etmesin. Yolumuz bellidir. Hedefimiz iktidar olmaktır. TÜRKİYE İYİ OLACAK AFYONKARAHİSAR İYİ OLACAK” dedi.

ORHAN KARAGÖZ;
1959 Afyonkarahisar Doğumlu
Evli , 2 Çocuk Babası
İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar’da tamamladı. Emekli Banka Müdürü. MHP eski İl yönetim kurulu üyesi.

Editör: Haber Merkezi