İYİ Parti Merkez İlçe 1. Olağan kongresi yapıldı

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe 1. Olağan Kongresi il binasında gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede Divan heyetinin oluşturulmasının ardından İl Kurucu Başkanı Erdal Gümüş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gönderdiği kutlama mesajını okudu.

KISA SÜREDE ÇOK İŞ YAPTIK

Kongrede konuşan Afyonkarahisar Merkez İlçe Kurucu Başkanı Okşan Ulusoy Efe, kısa önce göreve atanmasının ardından özellikle kadınların büyük desteğini gördüğünü söyledi.

Efe, "Önceki siyasi çalışmalarımızda bir yere gidileceği zaman yanımıza alabileceğimiz kadın sayısı belli idi. Çoğu zaman bin bir güçlükle yanımıza alırken bugün kadınlarımız benim önümden yürüyor. Bu da bana daha çok güç veriyor daha çok azimle çalışmamı sağlıyor. İşte bu güzel insanların bir araya geldiği İYİ Parti bir kadın hareketidir" dedi.

SİYASETTE KADIN AĞIRLIĞI

Kadınların her alanda eşleriyle birlikte ya da kendilerinin çalıştığını, bu çalışmalarda da üstün başarılar sağladığını hatırlatan Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, "Biz kadınlara imkan veriliği zaman her alanda neler yapabileceğimizi gösterdik. Siyaset alanında İYİ Parti ile yeni bir dönem açılıyor. Siyasette kadına verilmeyen imkanları İYİ Parti en yüksek derecede veriyor. Onun için bu kadın hareketi İYİ Partiyi iktidara taşıyacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.

Kongrede konuşmaların ardından Başkan Efe tarafından faaliyet ve gelir giderler okunarak ibra edildi.

Kongrede tek liste halinde seçime gidilirken, Merkez İlçe Başkanlığı görevine Okşan Ulusoy Efe ve yönetimi seçildi.

YÖNETİM KURULU

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe

Yönetim kurulu üyeleri, Mehmet Adar, Burhanettin Buğa, Şaban Çallıöz, Ahmet Diril, Galip Doğan, Ahmet Ümit Efe, İbrahim Ekşi, Şükrü Elbir, Kadir Erdoğan, Ahmet Gencer, Havana Gencer, Gökhan Kantar, Mehmet Belamir Öztabak, Asuman Sepin, Medine Şiringül, SEval Tat, Hatice Tokgöz, Sedat Toprak, Funda Tutar, İsteniş Hakan Tümlek, Metin Uzun, Mustafa Vural, Esra Yılmaz, Tahsin Yılmaz.

Editör: Haber Merkezi