İYİ Parti'li kadınlar Afyonkarahisar'da atağa kalktı

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, İl seçim koordinasyon merkezinde, kadın politikaları olarak ülke genelinde başlattıkları ‘Kapı Çal, Gönül Al’ etkinliğinin bir bölümünü Afyonkarahisar' da gerçekleştirmek için basın mensuplarıyla bir araya gelerek konuşma yaptı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel Afyonkarahisar'da

İYİ Parti Kadın Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Ünzile Yüksel, İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel ve beraberindeki Kadın Politikaları Başkan Yardımcıları Kadriye Ünler, Sevgi Yalav ve Ferhan Başaran, yeni açılan İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nde teşkilat üyeleri ve basın mensupları ile bir araya geldi

Toplantıda bir açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 25 Ekim 2017'nin Türk siyasetinde milat olduğunu söyledi. Mısırlıoğlu, basın toplantısında şöyle konuştu: "25 Ekim 2017'de bir Türk anası, bir Türk kadını Türk siyasetine yön vermek üzere, kırılan, yok olan umutları yeşertmek üzere, Türk milletinin hiçbir zaman çaresiz kalmadığını, her zorluktan ve darlıktan küllerinden doğmasını bildiğini söyleyerek Türk milletinin umudu olan İYİ Parti hareketini kurduğu günden bu tarafa Türkiye'nin her tarafında güneş başka doğuyor, şafak başka söküyor."

Mısırlıoğlu, İYİ Parti'nin 2019 yerel seçimlerinde sergilediği başarıyı hatırlatarak "destek verenlerden Allah razı olsun" dedi. Mısırlıoğlu, Genel Başkan Meral Akşener'e atıfta bulunarak konuşmasına şöyle devam etti: "Allah ondan razı olsun. Onunla birlikte yol yürüyenlerden Allah razı olsun. Ona yoldaş olanlar, ona kardeş olanlar, onunla birlikte kaderdaş olanlardan razı olsun. 2017 yılının 25 Ekiminde Türk siyasetine yön vermek için kurulan parti, 2019 yılındaki yerel seçimlerde işte bu partinin neden kurulduğunu sandıkların açılması ile birlikte yenilmez denilenlerin yenildiğini, yıkılmayan kalelerin yıkıldığını tüm dünyaya ve Türk milletine göstermiştir."

Başkan Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar'a güvendiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Bu doğrultuda o günden bu tarafa yol arkadaşlığı yapmaktan onur ve gurur duyduğum Afyonkarahisar'ımızın her ilçesinden, her köyünden, her beldesinden yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle dava arkadaşlarımızın yol arkadaşlarımızın bilinçli, şuurlu, gururlu bir şekilde İYİ Parti bayrağını o günden bu tarafa taşıyarak bu gün Afyonkarahisar'da kim nereden ne taraftan anket yaparsa yapsın Afyonkarahisar bundan sonra bir başka olacak. Bizler buna inanıyoruz. Afyonkarahisar halkına güveniyoruz. Türk milletine güveniyoruz. Allah'ın izniyle erken veya zamanında yapılacak seçimlerde İYİ Parti Afyonkarahisar'ın gururu olacaktır" dedi

Düzenlenen basın toplantısında İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel ise şu ifadelere yer verdi:

“Bu gün sizlere genel başkanımız Sayın Meral Akşener'in selamlarını getirdik .DEDELERİM BU ŞEHİRDE YATIYOR"

Ünzile Yüksel Şunları söyledi: "Bugün burada olmamızın sebebi soğuk evlerde üşüyen çocuk bırakmamak için, sokak köşelerinde katledilen kadın bırakmamak için, işsiz genç bırakmamak için, ülkeyi yol geçen hanına çevirmemek için, hazineyi tam takır bırakanlardan hesap sormak için yola çıktık. Benim dedelerim de bu şehirde yatıyor. İscehisar’da, Giresunlular Şehitliğinin onur duyduğum, şühedanın torunu olarak buradayım"

Halkı dinliyoruz dertleri dinliyoruz çözüm üretme noktasında asıl derdi çeken bilir nasıl tedavi olacağını. Halkın bizzat ayağına siyasetçi, halkın kendisi olmalı. Uzaktan bakarak bu işin çözülemeyeceğini ve özellikle de son 10 yıldan, 20 yılın onunu bir tarafa bırakıyoruz son 10 yıldır halkın yaşadıklarına çözüm olunmadığı için bizzat halkın kendisiyle çözüm üreterek bu ülkeyi bulunduğu durumdan kurtarma…

Editör: Haber Merkezi