İYİ Parti İlçe Başkanları Bir Araya Geldi

İYİ Parti Afyonkarahisar ilçe başkanları, İYİ Parti İl başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun başkanlığında İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda bir araya geldi.

İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Sekreteri Tevfik Sarı da iştirak etti. İlçe başkanlarının katıldığı toplantıda il ve ilçelerdeki sorunlar görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Mısırlıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada; “İYİ Partimiz halkımızın büyük ilgi ve desteği ile büyümeye devam ediyor. En büyük sorun ekonomi ve yoksullaşma. Türkiye, çok büyük potansiyeli olan, güçlü bir ülke. Ülkemizin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Sorunlarımızı çözmek için ihtiyacımız olan her şeye sahibiz. İnşallah Afyonkarahisar’da da İYİ Partimiz birinci parti ve iktidar partisi olacaktır. Bugün İYİ Parti olarak daha güçlü bir şekilde iktidar yolunda yürüyoruz. Parlamenter sisteme geçerek halkımıza nefes aldıracağız. Ülkemiz zor günler içerisinde. Piyasalara hakim olamayan bir iktidar ülkemizi karanlığa sürüklemektedir. Halkımız artık yeter diyor. Yirmi yıldır ülkeyi getirdikleri durum ortada. Halkımıza bir söz verdik. Bize olan güvenlerini mahçup etmemek için gece gündüz çalışmalıyız. En büyük görev sizlere düşüyor. Gençlerimizin geleceği için, emeklilerimiz için, çalışan işçilerimiz için umut İYİ Parti’dir. Bu bilinç ile çalışmalarınıza hız verin. Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda eksiklerimizi en kısa sürede tamamlamalıyız. Seçim ne zaman yapılırsa yapılsın yarın seçim olacakmış gibi eksikliklerimizi tamamlamalıyız. İYİ Parti iktidar yolunda koşar adım yürürken bulanık suda balık avlayanlara itibar etmeyin. Biz birlik ve beraberlik içerisinde inşallah İYİ Partimizi iktidar, Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’i de Başbakan yapacağız” diye ifade etti.

Tüm İlçe başkanları adına söz alan Bolvadin İYİ Parti İlçe Başkanı Süleyman Toker “ Tüm ilçe başkanlarım adına ortak kararımız olarak söz almak istedim. Partimizi ve İl Başkanımız Sayın Muhammet Mısırlıoğlu’nu itibarsızlaştırmak adına yapılan asparagas haberlere tüm ilçe başkanları olarak şiddetle karşı çıkıyoruz. Başta Sayın Genel başkanımız Meral Akşener olmak üzere, İl Başkanımız Sayın Muhammet Mısırlıoğlu göreve geldikleri günden bugüne gecesini gündüzüne katarak ilimizde ve ilçelerimizde ayrı ayrı her sorunu çözmek için canla başla çalışmalarına hepimiz şahidiz. Bu çalışmaları sekteye uğratmak amacıyla yapılan ve teşkilatımızı yıpratmak maksadıyla yapılan asılsız saldırılar karşısında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu’nun ve il yönetimimizin sonuna kadar arkasındayız. Hedefimiz İYİ Partimizi Afyonkarahisar’da , tüm ilçelerimizde birinci parti ve Genel Başkanımızı Başbakan yapmaktır. Bu doğrultuda tüm ilçe başkanları olarak kavli karar iktidar sloganı ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.

İlçe teşkilatlarının çalışmalarının değerlendirilmesi sonrası İYİ Parti İlçe Başkanları dilek ve temennilerini dile getirdiler.

Toplantı, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi