İYİ Parti İl Teşkilatından Vatandaşa Ramazan Ziyareti

İYİ Parti İl Başkanlığı Ramazan Ayı dolayısıyla vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.
İYİ Parti İl Başkanlığı, vatandaş ziyaretlerine Ramazan Ayında da devam ediyor. İYİ Parti İl Başkanlığı yönetim kurulu üyesi, Teşkilat Başkanı Celal Bursalıoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Öznur Hız vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hayırlı Ramazanlar dileğinde bulunarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinlediler.
Teşkilat Başkanı Celal Bursalıoğlu yaptığı açıklamada” Bir toplumda ne kadar çok yardımlaşma ve dayanışma varsa o kadar çok huzur, barış ve kardeşlik hakim olur. Bu duyguları kaybeden ve sadece kendini düşünen bir kişi, insanlıktan nasibini almamıştır. İYİ Parti İl Başkanlığı olarak kadın kollarımızla birlikte her kesimden vatandaşımıza Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamını ileterek, dertlerini dinliyoruz. Onların dertleri bizim derdimizdir. Kapımız vatandaşlarımıza her zaman açıktır. Sorunlarını çözme noktasından elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu günlerde geçecek güzel günlere birlikte kavuşacağız inşallah” dedi.
İYİ Partinin ziyaretinden mutluluk duyduklarını ifade eden vatandaşlar Ramazan ayında kendilerini unutmayan İYİ Partiye teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi