İyi Parti İl Başkanlığında Bayramlaşma

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığındaki bayramlaşma programına yoğun bir ilgi vardı.
İYİ Parti İl Başkanlığındaki Bayramlaşma programına eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdülkadir Akcan. 22. nci Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Mahmut Koçak, 21 Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Mehmet Telek, İGM ve Belediye Meclisi üyeleri, kurucu başkan Erdal Gümüş, eski Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Baştuğ, kurucu Merkez İlçe başkanı Okşan Ulusoy Efe, İzmir Bayraklı Afyonkarahisarlılar Kültür Eğitim ve Dayanışma Dernek Başkanı Zeliha Aydoğuş,İl yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe başkanı Burhanettin Buğa ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ve yönetimleri, Kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra parti üyelerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu bayramlaşma törenine gelen partililer ve vatandaşlar ile tek tek tokalaşıp, Kurban Bayramlarını kutladı.
Bayramların, birlik, beraberlik, sevginin ve hoşgörünün yaşandığı günler olduğunu belirten İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu "Biz büyük bir aileyiz. Birlikte bütün zorluklara göğüs geren, birlikte ağlayıp birlikte gülebilen, zorlukları birlikte aşmasını bilen bir aileyiz. Bu mübarek Kurban Bayramında da birlikte olabilmekten büyük mutluluk duyuyorum. Tüm vatandaşlarımıza aileleriyle, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu nice bayramlar geçirmenizi diliyorum. Kurban Bayramınızı kutluyorum" dedi.
Başkan Mısırlıoğlu “Hedefimiz İlk seçimde iktidar olmaktır. Birlik ve beraberlik ruhu ile seçimlere odaklanacağız. Birlik ve beraberliği sağlayacak, daha çok kenetleneceğiz. Milletin bizden beklediği iktidara ulaşacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi