“İYİ Parti hedefine ulaşacak”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl eski Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Mehmet İnkaya, Afyon gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
“TÜRK MİLLETİ’NE OLAN BORCUMUZU ÖDEYECEĞİZ”
Ekip arkadaşları ile birlikte Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Mehmet İnkaya, AGC Başkanı Sezer Küçükkurt ile AGC yöneticileri Mehmet Emin Güzbey, Ömer Elçi, Mehmet Abdioğulları, M. Emin Birliktir ve Faruk Kılınç tarafından ağırlandı. İYİ Parti’nin kuruluşundan itibaren görev aldığını belirten İYİ Parti Milletvekili Aday adayı Mehmet İnkaya, “Partimizin kuruluşundan itibaren bir yola çıkmıştık. Bugün de İYİ Parti’nin ilkelerini, programını tüzüğünü uygulamak amacıyla milletvekili aday adayı oldum. Afyonkarahisarlıyım, aslen Çakırköylüyüm. Ama tüm eğitimlerini il merkezinde aldım. Şimdi şu anda İYİ Parti’ye ihtiyaç olduğunu düşünerek buralardayız. Yani İYİ Parti bu memlekette belli dilimleri biraraya getirmek için o amaçla kurulmuş bir partidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde Atatürk ilke ve inkılâpları, Türkiye Cumhuriyeti gibi manevi değerlerimizi korunması amacıyla kurulduk. İnşallah bu amacımızı biz İYİ Parti olarak yerine getirip, Türk Milletine olan borcumuzu ödeyeceğiz. Bir çocuk doğduğunda bilindiği gibi kendisine, ailesine, vatanına, milletine faydalı olsun denilir. Ama biz bu ilkeye dayanarak yola çıktık. İnşallah başaracağız” dedi.
“BİR ŞEYLERİ SÖYLERKEN KIRMADAN SÖYLEMENİN ÖNEMİNE İNANIYORUM”
İYİ Parti’nin tüzüğü gereğince partiye üye olmadan da aday olunabildiğini hatırlatan Mehmet İnkaya, “Ben partimizin üyesiyim. Ama İYİ Partimiz demokrasinin gerçek bir göstergesi olarak tüzüğüne üye olmadan da aday olabilme özelliğini katmıştır. Mesela Gültekin bey geçen dönem bu şekilde aday olmuştu. İYİ Parti demokrasinin kalesidir” dedi.
Kendisinin şahsi özellikleri olarak insanları kırmamaya özen gösteren bir yapısı olduğunu hatırlatan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Mehmet İnkaya, “Bir şeyleri söylerken insanları kırmadan söylemenin önemli olduğuna inanıyorum. Siyasette de bu doğrultuda görev yapmaya çalışıyorum” dedi. Afyonkarahisar basının her zaman desteğini gördüklerini belirten İnkaya, “Örneğin haftalık basın toplantılarımız dönemimizde başlamıştı. Basın mensubu kardeşlerimizle hep iyi diyalog içerisindeydik. Toplantıların yapılması fikrini gazeteci Burcu Aydın kardeşimiz önermişti mesela. Şu anki il başkanımız Muhammet Bey de siyaseti iyi bilen bir kimse. İl Başkanlığı’nın hakkını veriyor. İYİ Parti olarak Afyonkarahisar siyasetinin en önde gelen partisi olduğumuza inanıyorum” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi