İYİ Parti, Erdal Gümüş’le devam dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının genel kongresinde Erdal Gümüş, il başkanlığı görevine seçildi.

Dün gerçekleştirin kongreye İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ'da katıldı. Kongre divanı Ömer İbrahim Sayın'ın Başkanlığı'nda; Havvana Gencer, Saffet Acar, Okşan Ulusoy Efe’den oluştu.

Genel kurul açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gümüş, "Birçok insan can atıyor. Fakat korktuklarından, çekindiklerinden dolayı partimize üye olup yanımızda görünemiyorlar. Bu sebeple de konuşmam da şunu ifade ettim. Bunun yanında da eğer bir kişi istediği siyasi partiye üye olamıyorsa bu kişi özgür değildir" dedi.

Daha sonra söz alan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ, "16 Nisan günü referandum sandığından hayır çıkmasına çok büyük bir katkı yaptık. Dikkat ediniz sandıktan hayır çıkmasına dedim. Çünkü sandıktan 51,7 hayır çıktı. Bir şeyi hesaplamamış ama sandıkları da iyi tutmuştuk. Fakat YSK’yı çalacaklarını düşünmemiştik. Onlar YSK’yı çaldılar" dedi.Özdağ, Türk halkının Genel Başkan Akşener ve partilerine büyük destek verdiğini sözlerine ekledi.

İl yönetim listesi

Erdal Gümüş’ün İl Başkanlığı’nda; Zekeriya Okyar, Mehmet İnkaya, Adnan Şenol, Bahadır Oğuz, Celal Bursalıoğlu, Eyüp Hasırcıoğlu, Eftal Durmuş Şahinuç, Harun Sağlam, Hülya Kabıman, İbrahim Can Arıcan, İrfan Sepin, Mustafa Kumartaş, Nazmiye Kılçık, Ömer Eryeşil, Ramazan Eryıldız, Muhammet Mustafa Mısırlıoğlu, Selcen Taşçı, Sevgi Ayar, Selim Tokatlı, Şerife Tıkır, Ertan Altıntaş, Mustafa Balkır, Erkan Lafçı, Kadir Delikanlı, Onur Doğan, İsa Çağa, Ayşegül Kamışçı, Müseher Yılmaz, Nazife Lafçı, Kenan Köken, Yalçın Düzağaç, Canan Yuran, Cemal Yılmaz, Mustafa Baştuğ, Ömer Karaağaç, Münüse Uza, Seval Tat, Necla Baykara, Selahattin Mühsürler, Mithat Uç, Mehmet Başpınar, Ali Alhan yönetim kurulu üyesi seçildi. Türkeli

Editör: Haber Merkezi