İYİ Parti Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezinde Bayramlaşma

Seçim Koordinasyon Merkezinde gerçekleştirilen programda partililer bayram coşkusunu birlikte yaşadı.
İYİ Parti Afyon İl Başkanlığı Bayramı’nın üçüncü gününde partililerle birlikte bayramlaşma programı düzenledi.
Gerçekleştirilen programa eski milletvekili, Belediye Başkanları, ilçe Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri katıldı.
İlginin son derece yoğun olduğu bayramlaşma töreninde çoğu partili yoğunluktan dolayı seçim koordinasyon merkezine girmekte güçlük çekti.
Programda konuşan İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu; " Bayramlar, toplum olarak karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, barışın, millet olma bilincinin birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştiği, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir.
Üzerinde yaşadığımız bu güzel memleketin, inancında ve kültüründe var olan dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü ve kardeşlik duyguları bayramlarda daha büyük bir önem taşımaktadır.
Millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızın hatırlanması, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmemeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Afyonkarahisar’lı hemşerilerimin mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize, Türk İslam dünyasına ve aziz milletimize; barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
Bayramlaşma programında İYİ Parti ailesine katılan iki yüz kişiye İYİ Parti rozetleri; eski milletvekili, Belediye Başkanları, ilçe Başkanları, İGM ve Belediye meclis üyeleri tarafından takıldı.
Bayramlaşma programı sonrası toplu olarak fotoğraf çekimi gerçekleştirildi, Başbakan Akşener sloganları yeri göğü inletti.
İYİ Parti seçim koordinasyon merkezinde düzenlenen bayramlaşma törenine katılımın son derece yoğun olması partililere büyük moral verdi.

Editör: Haber Merkezi