İSTANBUL MİLLETVEKİLİ EKREM ERDEM AFYON’DA
 
Bir dizi toplantı ve istişarelerde bulunmak için Afyonkarahisar’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili, Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkanı Ekrem Erdem’i İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven karşıladı.
 
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Merkezi tarafından Afyonkarahisar’da 2 gün boyunca sürecek olan ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ Korel Termal Otel’de başladı. Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem’i İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven otel girişinde karşıladı. İstişare ve Değerlendirme toplantısında ana temanın ‘Dil ve Türkçe’ olacağı bildirilirken, toplantıya dernek yöneticileri ile tarihçiler katılacağı belirtildi.
 
KONGRE MERKEZİ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYORUZ
Afyonkarahisar’ın her geçen gün kongre merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini ifade eden İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, birçok kamu kurumlarının ve Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) toplantılarını Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiğini ifade etti. Yurdunuseven, “Afyonkarahisar’ımızın her geçen gün geliştiğini hep birlikte görüyoruz. Özellikle sağlık ve kongre merkezi olma yolunda iyi bir ivme kazandı. Her ay düzenli olarak kamu kurumları veya STK’lar ilimizde toplantılar düzenliyor. Bu toplantılarının birini de AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Ekrem Erdem beyin Genel Başkanlığını yaptığı Dil ve Edebiyat Derneğidir. Dernek yöneticileri ve tarihçiler burada bir araya gelerek istişareler de bulunacak. Afyonkarahisar’ımızın tanıtımı acısından bu tür toplantıların artarak devam etmesini diliyoruz” dedi. 
 
Editör: Haber Merkezi