Isparta Valisi, Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti.
Afyonkarahisar’ın Ulusal yayın yapan kanalı olan Kanal 3’teki bir programa konuk olmak için İlimize gelen Isparta Valisi Memduh Oğuz, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Valilik makamında gerçekleştirilen ziyaretin öncesinde Valilik hatıra defteri Vali Oğuz tarafından imzalandı.
Ziyarette, ‘’uzun yıllardır bu Ülkeye hizmet etmiş, yaptığı her hizmette sayısız faydalar sağlamış ve halen de başarılı hizmetlerine devam eden Vali Memduh Oğuz’u kutluyorum ve kendisini örnek alıyorum’’ diyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, kendisine yapılan bu nazik ziyaretten dolayı onur ve mutluluk duyduğunu belirterek Vali Oğuz’a teşekkür etti. Samimi bir sohbet havasında geçen ziyaret sırasında Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar hakkında bilgiler de verdi.
Vali İrfan Balkanlıoğlu’na mesleğimizde çok başarılı bir kardeşimizdir diyen Vali Memduh Oğuz;’’Türkiye’nin en kıdemli Valisi olarak, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun göreve gelmesinden sonraki başarılı çalışmalarını sürekli takip ediyorum. Daha öncede Afyonkarahisar’a ziyaretlerim oldu. Ama Afyonkarahisar Valisi olarak Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun diğer Valiler arasında seçkin bir yerinin olduğunu ifade etmek istiyorum. Türkiye’nin doğusunda da çok başarılı görevler yapan Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar'da da kendine has bir biçimde yönetim sergilemesi herkesin beğenisini topluyor. Bu anlamda Vali Balkanlıoğlu’nun etkin çalışmalar sergilemesi bizleri de mutlu ediyor. Zaten görevimiz gereği komşu illerin Valileri birbirleri ile sürekli görüşme halinde olmaları gerekiyor. İl Valilerinin birbirleriyle olan irtibatındaki amaç, illerin daha iyi konumlara taşınmasıdır. Bunu destekleyen kalkınma ajanslarımız var. Bu çalışmalarda çok güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. Bunun gibi Isparta ile Afyonkarahisar arasında da güçlü bir bağ var. Bizler İl yöneticisi olarak sürekli bilgi alış verişi içerisindeyiz. Böylece faydalı olan bu bağın kuvvetlenmesini temenni ediyorum. Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun nazik karşılamalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum’’dedi.
Editör: Haber Merkezi