Isparta İl Kültür Müdürü TÜRSAB’ı ziyaret etti

Isparta İl Kültür Müdürü Ali Göçer, Isparta İl Kültür Turizm Enformasyon Memuru Fatih Bilgiç ve Davraz Kayak Merkez Sorumlusu Ozan Yılmaz ilimize gelerek TÜRSAB Dumlupınar BTK ofisimizde acentalarımıza; Davraz’ı Tanıtmak Davraz’daki Fırsatları Ve İmkanları anlatmak üzere bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya BTK Yönetim Kurulu Üyemiz Cezir Medin ve acentalarımız katılım sağladı.

Isparta İl Kültür Müdürü Ali Göçer; Davraz Dağı’nda, yazın futbol, dağcılık, dağ bisikleti, trekking, yamaç paraşütü, jeep safari gibi spor dallarında kamp ve turizm amaçlı faaliyetler yapılabilmektedir. Göçer; Türkiye'nin önde gelen kayak merkezleri arasında yer alan Davraz Kayak Merkezi, sezon başından bu yana 350 bin yerli ve yabancı turisti ağırladıklarını da sözlerine ekledi.

Günü birlik tur programları hakkında bilgi veren Göçer; yaz mevsiminde ise lavanta bahçeleri gül bahçeleri zambak bahçelerinin yapıldığını da belirtti.

Davraz Kayak Merkez Sorumlusu Ozan Yılmaz acentalarımıza Davraz ile alakalı bir sunum gerçekleştirdi. Yılmaz; Kar yağışı Aralık ayında başlamaktadır. Kayak sezonu ise Aralık ayında başlayıp, Mayıs ayına kadar devam etmektedir. Kar kalınlığı ortalama 50 ila 250 cm arasında değişmektedir. Davraz Kayak Merkezi en çok Ocak-Şubat aylarında rağbet görmektedir. Yazın ise Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında futbol takımlarının kamp merkezi olarak tercih edilmektedir dedi.

Göçer Afyonluları ve termal için dışarıdan gelen turistleri acentalar vasıtası ile turlarına dahil etmelerini temenni etti.

Program sonrası Isparta’ya özgü hediyeler sunan Göçer ve ekibine teşekkür ederiz.

Editör: Haber Merkezi