Isparta Belediye Başkanı Şükrü Değirmenci Tesislere Hayran Kaldı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in davetlisi olarak şehrimize gelen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

ZEYBEK BAŞKAN'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Isparta'da hayata geçirmeyi planladıkları Arıtma Tesisi konusunda bilgiler alarak temaslarda bulunan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İleri Biyolojik Arıtma Tesisimize hayran kaldı.Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş eşlik ederken Birlik Müdürü Övgü Coşkun tesisin çalışmalarına ilişkin detaylı bir bilgi verdi. Temasların ardından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in makamına geçen Belediye Başkanı Başdeğirmen'i AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Bölge Koordinatörü Hüseyin Sezen, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban karşıladı.

ÖRNEK TESİSLERİ ZİYARET EDİYORUZ

İleri Biyolojik Arıtma Tesisi hakkında izlenimlerini aktaran Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Örnek alarak Isparta'da yapmak istediğimiz tesisi en iyi şekle getirebilmek için başarılı olan tesisleri ziyaret ediyoruz. Gittiğimiz illerde Sayın Başkanlarımız ve daire müdürlerimizle birlikte o birimin yetkililerinden bilgiler alıyoruz. Atık su ile alakalı başkan yardımcım ve teknik ekibimizle birlikte o bölgedeki tesislerdeki farkındalıkları görmeye çalışıyoruz. Şu ana kadar Kayseri, Konya illerindeki tesislerde incelemeler yaptık. Şimdi de komşu ilimiz Afyon'u görüyoruz.

TESİSİN BAZI AŞAMALARINDA BÜYÜKŞEHİRLERDEN DAHİ ÖNDESİNİZ

Afyon'da da büyükşehirler kadar, hatta bazı aşamalarda da önde olan tesisler gördük. Çok güzel çalışmalar olmuş, giren su ile çıkan suyun arasındaki farkı görünce bizlerde son derece memnun olduk. Bizimde amacımız o farkı ortaya çıkarmak. Çevreyi ilgilendiren her konuda iyi örnekleri görerek çalışabilmemiz gerekir. Kayseri ve Konya'yı gezdikten sonra eski Orman ve Su İşleri Bakanımız Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu bizzat beni arayarak Bizlerde size katkı sunmak istiyoruz demesi bizi çok mutlu etti. Bu amaçla bizlere bu konuda destek olan Afyonkarahisar Milletvekilimiz Veysel Eroğlu ve Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'e şehrim adına teşekkür ederim dedi.

AFYON İLE ISPARTA KARDEŞ ŞEHİR

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile hizmet konusunda her zaman istişare halinde olduklarını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Afyon ile Isparta komşu, kardeş... Bu birlik ve beraberlik inşallah daim olur. Güzel hizmetleri inşallah birlikte yaparız. Afyon'un gelişmesi bize, bizim gelişmemiz Afyon'a faydalıdır. Karşılıklı işbirliği içinde ülkemizdeki en iyi iller arasına girmeyi amaçlıyoruz dedi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i şehrimizde konuk etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediyeler arası yapılan istişarelerin hizmete dönüşecek olmasının büyük önem taşıdığını söyledi. Şehirlerimizi nasıl daha güzel hizmet etmenin gayesi içinde olduklarını ifade eden Başkan Zeybek, Tek var gayemiz var el birliği ile halkımıza hizmet etmek. Bu amaçla yaptığımız veya bundan sonra yapacağımız çalışmalarda her daim istişare halinde olmak. Bu vesileyle Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ve ekibini güzel Afyon'umuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz dedi.

BAŞKANIMIZ VAAT ETTİĞİ PROJELERİN BİRÇOĞUNU TAMAMLADI

Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in çalışmalarında övgüyle söz etti.Başkan Zeybek'in seçimlerden önce vaat ettiği projelerin birçoğunu kısa zamanda tamamladığını ifade eden Veysel Eroğlu, Başkanımızı takdir ediyoruz. Ayrıca hep birlikte bir uyum var. Birlikte Ankara'ya gidiyor,yatırım taleplerimizi yerine getiriyoruz dedi.

Editör: Haber Merkezi